Galibiyetimiz 15 oldu – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı, kendi sahasında Mamak Belediye Ankara DSİ’yi konuk etti. Başarılı bir maç çıkaran Afyon Belediyespor kendi sahasında oynadığı Ankara DSİ maçını 78-69’luk skorla mağlup etti. 28 maçta 14 galibiyeti 14 mağlubiyeti bulanan Afyon Belediyespor 29. maçını galibiyetle tamamladı ve galibiyet sayısını 15'e çıkardı.Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı, kendi sahasında Mamak Belediye Ankara DSİ’yi konuk etti. Başarılı bir maç çıkaran Afyon Belediyespor kendi sahasında oynadığı Ankara DSİ maçını 78-69’luk skorla mağlup etti. 28 maçta 14 galibiyeti 14 mağlubiyeti bulanan Afyon Belediyespor 29. maçını galibiyetle tamamladı ve galibiyet sayısını 15’e çıkardı.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor ilk çeyrekte sergilediği oyunla oldukça üstün bir performans ortaya koydu. İlk çeyrekte rakibini ikiye katlayan Afyon Belediyespor ilk çeyreği 26-13 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte oyundaki hızını artıran Afyon Belediye bulduğu sayılarla oyundaki etkisini daha da artırdı. İlk çeyrekte 13 sayı olan farkı 16’ya çıkardı. İlk yarıyı 44-28 önde tamamlayan Afyon Belediye soyunma odasına da önde girdi.
İkinci yarının ilk çeyreğine hızlı başlayan ekip Mamak Belediye oldu. Mamak Belediye tüm kozlarını kullanarak ikinci yarıya başladı. Oyunda 17-7’lik seriyle başlayan Mamak Belediye farkı (49-45) 4 sayıya kadar çekmeyi başardı. Afyon Belediyespor üçüncü çeyrekte Mamak’ın öne geçmesini engelledi ve üçüncü çeyrek 59-55’lik skorla tamamlandı.
Son çeyrekte aradaki farkı koruyan Afyon Belediye rakibinin farkı 5 sayıya kadar indirmesine mani oldu. Maçın son iki dakikasına 74-67’lik skorla üstün giren Afyon Belediye maçı da 78-69’luk skorla kazanmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme