Galibiyet hasreti son buldu

Hes İlaç Afyonspor ligin 11. haftasında Zafer Stadyumu’nda Bayburt Özel İdarespor’u konuk etti. Maça etkili başlayan Hes İlaç Afyonspor, ilk yarıda bir gol buldu. İkinci yarıda da etkili olan Afyonspor, başka gol bulmadı ve maçı 1-0 kazandı   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 11. haftasında evinde Bayburt Özel İdarespor’u [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor ligin 11. haftasında Zafer Stadyumu’nda Bayburt Özel İdarespor’u konuk etti. Maça etkili başlayan Hes İlaç Afyonspor, ilk yarıda bir gol buldu. İkinci yarıda da etkili olan Afyonspor, başka gol bulmadı ve maçı 1-0 kazandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 11. haftasında evinde Bayburt Özel İdarespor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında rakip kalede etkili olan Afyonspor, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü ve 1-0 kazandı. Afyonspor kazandığı maçın ardından hanesine 3 puan yazdırdı ve galibiyet hasretine son verdi. 14 puana ulaşan Afyonspor, ligde 13. sıradaki yerini korudu. Bayburt ise puansın kapattığı haftanın ardından 4 puanla 18. sırada kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
14’üncü dakikada orta alandan hızlı hücuma çıkan Hes İlaç Afyonspor’da Yavuz Selim ile duvar pası sonrasında ceza sahası ön çizgisinde rakiplerinden kurtulan Kaan sol ayağıyla sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
23’üncü dakikada sol kanattan Muhammet Mahmut’un ceza sahasına yaptığı ortada kaleci Yunus Emre topu almak isterken elinden kaçırdı, Yavuz araya girdiği sırada kalecinin müdahalesi ile yerde kaldı, ancak karşılaşmanın hakemi pozisyona ‘Devam’ dedi.
29’uncu dakikada Hes İlaç Afyonspor’un Kaan ile gelişen atağında topla buluşan Mustafa sol ayağıyla ceza alanı dışından nefis bir vuruş yaptı, top yan direğe çarparak oyun alanına döndü.
33’üncü dakikada Bayburt İl Özel İdaresi’nin geliştirdiği atakta ceza alanı dışında topla buluşan Furkan’ın yerden zayıf ve etkisiz şutunda top kaleci Anıl’da kaldı.
36’ncı dakikada Muhammet Mahmut’un pasında topla buluşan Mustafa ile Ege arasındaki duvar pas sonrasında topla buluşan Kaan bu kez sağ ayağıyla ceza alanı dışından sert vurdu ancak top bu kez yandan auta gitti.
38’inci dakikada çıkarken kaptırılan topla gelişen Bayburt Özel İdaresi atağında sol kanatta topla buluşan Ali’nin sol çaprazdan kaleye şutunda kaleci Anıl topu üst köşeden kornere çeldi.
43’üncü dakikada Bayburt İl Özel İdaresi’nn gelişen atağında ceza alanı içerisinde Cumhur, Ali, Furkan tarafından mutlak gol şansı yakaladığı pozisyonda son vuruşu Mustafa Yiğit yaptı ancak top üstten auta gitti.
Bu dakikada sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve maçı Hes İlaç Afyonspor kazandı.
Afyonspor’un bugün, İnegölspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlaması bekleniyor. Afyonspor, Cumartesi günü saat 14.00’te İnegöl İlçe Stadyumu’nda İnegölspor’a konuk olacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme