• Haberler
  • Spor
  • Galatasaraylılar bir araya geldi – Kocatepe Gazetesi

Galatasaraylılar bir araya geldi – Kocatepe Gazetesi

Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine UltraAslan Afyonkarahisar İl Temsilcileri Mehmet Yasin Demirkol ve İsmail Kırmızı, grup üyelerinden Mehmet Acar, Ali Erzincanlı, Ümit Güleç, Ferhan Iğdır, Ahmet Postal ve çok sayıda Sarı Kırmızılı taraftar katıldı.Gerçekleştirilen program sonrasında konuşan İsmail Kırmızı, 'UltraAslan Afyon olarak daha önce böyle bir organizasyon yapmamıştık. Bütün UltraAslan Afyon ailesini bir araya getirip [&hellip]

Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine UltraAslan Afyonkarahisar İl Temsilcileri Mehmet Yasin Demirkol ve İsmail Kırmızı, grup üyelerinden Mehmet Acar, Ali Erzincanlı, Ümit Güleç, Ferhan Iğdır, Ahmet Postal ve çok sayıda Sarı Kırmızılı taraftar katıldı.
Gerçekleştirilen program sonrasında konuşan İsmail Kırmızı, “UltraAslan Afyon olarak daha önce böyle bir organizasyon yapmamıştık. Bütün UltraAslan Afyon ailesini bir araya getirip bundan sonra yapacağımız organizasyonlarda hep beraber olmak için, birlik beraberlik için böyle bir organizasyon düzenledik. Bundan sonra da bu tarz etkinliklerimiz devam edecek. Gerek deplasman maçlarına gerek ise İstanbul’daki maçlarımıza organizasyonlarımız devam edecek. Biz bir aileyiz ve aile olarak hep beraber yürüyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme