• Haberler
  • Genel
  • Gala Gecesi'nde 'Yıldız' parladı – Kocatepe Gazetesi

Gala Gecesi'nde 'Yıldız' parladı – Kocatepe Gazetesi

'Evrendeki Yeni Yıldız' sloganı ile yola çıkan Kanal 3, birinci yılını doldurması nedeniyle Gala Gecesi düzenledi. İkbal Termal Otel'deki geceye çok sayıda davetli katıldı Afyonkarahisar'ın sesini Kuzey Ege ve Batı Akdeniz ile birlikte Türkiye'ye duyuran Kanal 3, Birinci yaşını gala gecesi ile kutladı. Kanal 3'ün gala gecesine Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin [&hellip]

Gala Gecesi’nde “Yıldız” parladı

“Evrendeki Yeni Yıldız” sloganı ile yola çıkan Kanal 3, birinci yılını doldurması nedeniyle Gala Gecesi düzenledi. İkbal Termal Otel’deki geceye çok sayıda davetli katıldı

Afyonkarahisar’ın sesini Kuzey Ege ve Batı Akdeniz ile birlikte Türkiye’ye duyuran Kanal 3, Birinci yaşını gala gecesi ile kutladı. Kanal 3’ün gala gecesine Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş ile bölge illerinin Valileri, Belediye Başkanları, Ticaret Sanayi Odası Başkanları ve Ticaret Borsası Başkanları katıldı.
Gecede konuşan Megabirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 35 ortağın bir araya gelerek Megabirlik’i oluşturduğunu söyledi. Serteser, hedeflerinin daha da büyümek olduğunun altını çizdi.
Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, “Bu işe idealistçe bakan bir grup işadamı dostumuzun kurduğu bir televizyon olan Kanal 3, bölgenin sesi oldu.
Kısa zamanda kitleler tarafından beğeniyle ve takdirle izlenir hale geldi. Bu durum, Afyonkarahisar Valisi olarak beni son derece mutlu ediyor” derken Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da “Kanal 3, ilk yayın hayatına başladığında, bu denli büyüyeceğini, gelişeceğini ve önemseneceğini ümit etmiyordum. Ancak gelinen bu başarılı noktada, tüm Megabirlik ortaklarını ve çalışanlarını candan kutluyorum. Gerçekten çok büyük bir iş başardılar. Kanal 3, bölgemizin en büyük gücü oldu” ifadelerini kullandı.
Öte yandan ünlü sanatçı Nükhet Duru, Kanal 3’ün Gala Gecesi’ne katıldı. Duru, Türk Sanat Müziği ve popüler şarkılardan örnekler verdi. Duru, gecenin sonunda Kanal 3’ün bağlı bulunduğu Megabirlik Anonim Şirketi ortakları ve personelini sahneye davet etti. Megabirlik ailesi ile birlikte şarkı söyleyen Duru, salondan gelen “oyun havası” talebini de karşılıksız bırakmadı. Duru, Megabirlik’in Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e seslenerek “Boss (patron) hangi şarkıyı istiyorsunuz?” diye sordu. Gece, Kanal 3’ten de canlı olarak yayınlandı.

Bakmadan Geçme