Gaddar Dizisi Müdür Kim?

Now TV ekranlarının yeni dizisi Gaddar'ın başrol oyuncularından olan Onur Saylak'ın kim olduğu internette merak edilerek araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Gaddar dizisinin müdürü Onur Saylak  kim?

Now TV ekranlarında yeni dizisi Gaddar’da Çağatay Ulusoy’un patronu olan Müdür karakterini canlandıran Onur Saylak’ın kim olduğu merak ediliyor. Onur Saylak’ın hayatı ve kariyerini sizler için araştırdık.

Çağatay Ulusoy’u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk bölümü ile ekranlara gelen Gaddar dizisi birçok kişi tarafından beğeni topladı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün yürüttüğü Gaddar dizisinde Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan birlikte başrol oyunculuğunu paylaşan Onur Saylak, 12 Mayıs 1977 tarihinde Ankara’da doğmuştur.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünde eğitim gören Saylak, burada ki eğitimini yarıda bırakarak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi eğitimi almıştır. Aynı zamanda üniversitenin tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa başlayan Saylak, Amatör tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Daha sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünü kazanan oyuncu,Bilkent Üniversitesinde eğitim gördüğü süre boyunca Ankara Devlet Tiyatrolarında Ghetto ve Üç Kuruşluk Opera oyunlarında ve Bilkent Tiyatrosunda Nâzım Hikmet’in Her Şeye Rağmen adlı oyunu da dâhil birkaç tiyatro oyununda yer almıştır. Aynı zamanda müzikal tiyatro ile ilgilenen Saylak, bazı tiyatro oyunları için şarkı sözleri yazmıştır.

Televizyon kariyerine 2003 yılında TRT 2’de yayımlanan “Hadi Gidelim” isimli gençlik programını sunuculuğunu yaparak başlayan Saylak, daha sonra Hisarbuselik dizisinde rol almıştır. “Kod Adı” dizisiyle ismini geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Saylak, sinema dünyasına “Sonbahar” filmiyle adım attı. Daha sonra Güz Sancısı filminde rol aldı. 2009 yılında Nesli Çölgeçen’in yönettiği, Denizden Gelen filminde başrolde oynadı.

2011 yılında oyuncu Tuba Büyüküstün ile Paris’de evlendi. Çiftin, 2012 yılında “Maya” ve “Toprak” adını verdikleri ikiz kızları dünyaya geldi. Çift, 5 Haziran 2017 tarihinde boşandı.

2015 yılında “b.i.t arts” adında şirket kurup film sektörüne giriş yapan Saylak, aynı yıl, ilk yönetmenlik deneyimi olan Orman adlı kısa filmde eşi Tuba Büyüküstün de rol almıştır.

2020 yılında menajer Gözde Yılmaz ile evlenen Saylak’ın 2020 tarihinde menajer Gözde Yılmaz ile “Deniz Ali” adını verdikleri oğlu dünyaya geldi.

2023 tarihinde sosyal medya hesabından Türkiye İşçi Partisi’ne üye olduğunu duyurdu.

Bakmadan Geçme