Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuzul Ev’den Muhtarlara yüzde 20 indirim

Fuzul Ev’den Muhtarlara yüzde 20 indirim

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği ile Fuzul Ev arasında imzalanan protokolde muhtarlara yüzde 20 avantaj sağlandı

 

Binlerce aileyi ev, iş yeri, otomobil, ev sahipliği yapan Fuzul Ev, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği ile protokol imzaladı. Karayolları Parkı’nda verilen kahvaltı ile protokol anlaşmasına Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, derneğin üyeleri, Fuzul Ev Afyon Şube Müdürü Özgür Ünlü, Afyon Şubesi çalışanları ve Muhtarlar katıldı.
“KAPİTALİZMİN SÖMÜRÜ SİLAHI FAİZE BULAŞMADAN EV, ARSA, İŞ YERİ SAHİBİ OLACAKSINIZ”
Muhtarlara faize bulaşmadan ev, arsa ve iş yeri alabileceklerini aktaran Fuzul Ev Afyon Şube Müdürü Özgür Ünlü, “Muhtarlık durumu devletimizin ve yurdumuzun ücra köşelerine kadar uzanan, en ücra köşelerinde bile devletimizi ve ülkeyi temsil eden kılcal damar olduğunun hepimiz bilincindeyiz. Sizler bulunduğunuz köy, mahalle, kent nerede olursa olsun devlete dünya iletişimi kuran en ücra köşelerde bile iletişim kuranlarsınız. Bu nedenle de Fuzul Ev olarak burada sadece sizlere faizsiz finanslar sağlamak konusunda bilgi vermek için bulunuyoruz. Sizin sayenizde temsilcisi olduğumuz köy ve mahallelerde vatandaşlarınıza kapitalizmin sömürü silahı haline gelmiş olan faize bulaşmadan ev, arsa, iş yeri sağlamak amacıyla burada sizlere bilgi aktaracağız.” dedi.
Fuzul Ev’in kendilerine yüzde 20 indirim sağladığını belirten Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Fuzul Ev Afyon Müşteri Temsilcisi Derya Küçüksarı, işletme hakkında bilgiler verdi. Fuzul Ev’in 1992 yılında kurulan ve binlerce aileyi ev, iş yeri, otomobil, ev sahibi yaptığını belirten Küçüksarı, “Kişilerin kendi ana koşullarını belirlediği ev sahibi olabilmelerini sağlayan konut edindirme sistemidir. Kendi bütçesine göre Türkiye’nin her yerinden beğendiği evi faizsiz, peşinatsız, kredisiz almak isteyenler için Fuzul Ev 27 yıldır hizmet vermektedir. 1992 yılında adımı atılan bu yolda gün geçtikçe büyüyen kocaman bir aileyiz. Büyüyen ailemize Suat Başkanımızın desteğiyle de bugün imzalayacağımız protokolle birlikte sizlerde dâhil olacaksınız inşallah. Yüzde 20 civarında bir indirim kurtardık Şube Müdürümüzden, İnşallah bundan faydalanacaksınız hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifadesine yer verdi.
Daha sonra ise Başkan Uygur ve Müdür Ünlü birlikte protokol imzaladı.