• Haberler
  • Genel
  • Füzeler kime karşı kullanılacak? – Kocatepe Gazetesi

Füzeler kime karşı kullanılacak? – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) Hanım Kolları Bölge Toplantısı Afyonkarahisar'da yapıldı SP Kadın Kolları '8. Bölge Toplantısı' Afyonkarahisar' da gerçekleştirildi. SP Kadın Kolları Genel Başkanı Nilgün Aksu’nun katılımıyla SP Afyonkarahisar İl Teşkilatının ev sahipliği yaptığı toplantıya Uşak, Kütahya, Isparta illerinin kadın kolları teşkilatları da katıldılar. MALATYA HATIRLATMASISP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Zengin ve teşkilatının da [&hellip]

Füzeler kime karşı kullanılacak?

Saadet Partisi (SP) Hanım Kolları Bölge Toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı

SP Kadın Kolları “8. Bölge Toplantısı” Afyonkarahisar’ da gerçekleştirildi. SP Kadın Kolları Genel Başkanı Nilgün Aksu’nun katılımıyla; SP Afyonkarahisar İl Teşkilatının ev sahipliği yaptığı toplantıya Uşak, Kütahya, Isparta illerinin kadın kolları teşkilatları da katıldılar.
MALATYA HATIRLATMASI
SP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Zengin ve teşkilatının da hazır bulunduğu toplantıda çalışmaların önemi anlatıldı. Birlik ve beraberlik mesajı verilerek gündem değerlendirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Hanife Zengin; Türkiye’de bulunan 28 NATO üssü ve İzmir’deki karargahına ilaveten Malatya Kürecik’e füze kalkanı ve üç ile yerleştirilmekte olan patriot füzeleri, 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirme amaçlı BOP’un tehlikeli bir aşama olduğuna değindi. Zengi; “Sütçü İmamların, Rıdvan Hocaların, Kahramanmaraş’ta, Gaziantep’te, Adana’da binlerce vatan evladının, canlarını siper ederek kovduğu düşmanları, patriot füzeleri ile AK Parti iktidarı ‘Burası bir NATO ülkesidir.’ diyerek davetiye ile geri getiriyor. Peki bu füzeler kime karşı kullanılacak. İngiliz’e, Fransız’a, Alman’a, Amerika’ya karşı mı kullanılacak? Kime karşı? Yoksa Müslümanlara karşı mı kullanılacak? Buradan hükümeti uyarıyoruz. Suriye’ye 15 dakikada girebilirsiniz ama, 15 yılda çıkamazsınız. Çıkarken de Türkiye’yi Kurtuluş Savaşı’ndaki gibi bölünmüş ve kafanız gözünüz yarılmış olarak çıkartırsınız.” dedi.
AKSU: ÇIKIŞ YOLU MİLLİ GÖRÜŞ
Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nilgün Aksu toplantıda yaptığı konuşmada, İttihat ve Terakki’nin gelişinin muhteşem olduğunu AK Parti iktidarının gelişininde aynı şekilde olduğunu belirtti. “Temenni ederizki, AK Parti’nin gidişi, İttihat ve Terakki gibi olmasın. Ama yazık ki, süreç oraya doğru gidiyor. Kurgu birebir örtüşüyor.” diyen Aksu şöyle konuştu: “Çünkü 1.5 yıl önce Türkiye bir savaş batağına doğru sürükleniyor demiştik. Yazık ki, süreç, Saadet’i haklı çıkardı. Bundan sonraki aşama için endişeliyiz. Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı buradan bir kere daha rahmetle anmak istiyorum. Çünkü Erbakan, hiçbir zaman ama hiçbir zaman Haçlılarla işbirliği yapmadı. Malatya’ya füze kalkanı yerleştirileceği zaman buyur etmedi. ‘Gavurun kalkanından Türk Milletine hayır gelmez.’ dedi. Ama Erbakan Hocamız olsa asla ve asla Adana, Kahramanmaraş ve Gaziantep’e patriot füzesi yerleştirilmesine müsaade etmezdi. Bu ülkenin çıkış kapısını Milli Görüş tutmuştur. Milli Görüş kapısından başka çıkış yolu yoktur. Milli Görüşünde tek temsilcisi SP’dir.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme