Futsalın yıldızları belirlendi

Okul Sporları Futsal Yıldız erkekler ve kızlarda müsabakalar tamamlandı. Erkeklerde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, kızlarda ise Çayırbağ Gazi Ortaokulu şampiyon oldu   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları, farklı branşlarda yapılan maçlarla devam ediyor. Futsal Yıldızlar'da, erkek ve kızlarda oynanan final maçlarıyla tamamlandı. Müsabakalar sonucunda Kızlarda şampiyon [&hellip]

Okul Sporları Futsal Yıldız erkekler ve kızlarda müsabakalar tamamlandı. Erkeklerde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, kızlarda ise Çayırbağ Gazi Ortaokulu şampiyon oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları, farklı branşlarda yapılan maçlarla devam ediyor. Futsal Yıldızlar’da, erkek ve kızlarda oynanan final maçlarıyla tamamlandı.
Müsabakalar sonucunda Kızlarda şampiyon Çayıbağ Gazi Ortaokulu olurken ikinci Dinar Fatih Ortaokulu, üçüncü Akören Ortaokulu ve dördüncü Güney Ayşe Kocabıyık Ortaokulu oldu. Erkeklerde ise Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu şampiyon olurken Dinar Fatih Ortaokulu ikinci, Salar Ortaokulu üçüncü, Bayraktepe Ortaokulu dördüncü olarak müsabakaları tamamladı.
Müsabakalar sonucunda derece alan takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, SYDV Müdürü Yaman Şenol ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İşletmeler Birimi Şube Müdür Vekili Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme