Futsal’da şampiyonlar belli oldu

Okul Sporları’nda Futsal Genç kızlar ve erkeklerde yarışan liselerde şampiyonlar belli oldu. Futsal Genç Erkeklerde Ali Çağlar Anadolu Lisesi, kızlarda ise Atatürk Anadolu Lisesi birincilik kupasını kaldırdı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları devam ederken Futsal Genç Erkekler ve Kızlar müsabakaları da tamamlandı. 5 grupta 21 [&hellip]

Okul Sporları’nda Futsal Genç kızlar ve erkeklerde yarışan liselerde şampiyonlar belli oldu. Futsal Genç Erkeklerde Ali Çağlar Anadolu Lisesi, kızlarda ise Atatürk Anadolu Lisesi birincilik kupasını kaldırdı

Haber

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları devam ederken Futsal Genç Erkekler ve Kızlar müsabakaları da tamamlandı. 5 grupta 21 takımla başlayan erkekler grubunda yarı finali galibiyetle geçen Özel Yavuzoğlu Anadolu Lisesi ve Ali Çağlar Anadolu Lisesi finalde karşı karşıya geldi. Karşılaşma iki ekibin bulduğu 1’er golle 1-1 berabere tamamlandı. Maç penaltılara giderken Ali Çağlar Anadolu Lisesi 2-1 kazandı. Ali Çağlar Anadolu Lisesi turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken Özel Yavuzoğlu Anadolu Lisesi ikinci oldu. Üçüncülük maçını kazanan Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari AİHL üçüncü, Spor Lisesi ise dördüncü oldu.
2 Grup ve 10 takımla başlayan Kızlar Grubunda ise yarı finali geçen Spor Lisesi karma takımı ile Atatürk Anadolu Lisesi final maçında karşı karşıya geldi. Maçı 4-3 kazanan Atatürk Anadolu Lisesi şampiyonluğa uzanan ekip olurken Spor Lisesi ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Üçüncülük maçına da Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi ile Ali Çağlar Anadolu Lisesi çıktı. Normal süresi 2-2 tamamlanan maçın penaltı bölümünü 6-5 Ali Çağlar Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.
Düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme