• Haberler
  • Genel
  • Futsalda kupalar teslim edildi – Kocatepe Gazetesi

Futsalda kupalar teslim edildi – Kocatepe Gazetesi

Küçük Erkekler ve Kızlar kategorisinde 1., 2., 3. ve 4. olan takımlara kupaları teslim edildi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Servisi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Futsal Küçük Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor Salonu'nda tamamlandı. Kızlar kategorisinde TED Koleji 1. olurken Sinanpaşa Taşoluk Fatih [&hellip]

Futsalda kupalar teslim edildi

Küçük Erkekler ve Kızlar kategorisinde 1., 2., 3. ve 4. olan takımlara kupaları teslim edildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Servisi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Futsal Küçük Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor Salonu’nda tamamlandı. Kızlar kategorisinde TED Koleji 1. olurken Sinanpaşa Taşoluk Fatih Ortaokulu 2. olmayı başardı.
Erkekler kategorisinde 4. İscehisar Ortaokulu olurken üçüncülük karşılaşmasını kazanan İscehisar Mercan Ortaokulu 3. olmayı başardı. Final maçında rakibine 4-2’lik skorla mağlup olan Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu ikinci ve finali kazanan Sultandağı Dereçine Ortaokulu şampiyon oldu.
Erkekler kategorisinde birinci olan Sultandağı Dereçine Ortaokulu’na kupasını madalyalarını Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş takdim etti. İkinci olan Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu’na kupasını ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın verdi. Üçüncü olan İscehisar Mercan Ortaokulu kupa ve madalyalarını Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Turan’dan aldı. Dördüncü olan İscehisar Ortaokulu’na da kupa ve madalyalarını Sultandağı Dereçine Ortaokul Müdürü Ömer Yılmaz teslim etti.
Kızlarda birinci TED Koleji’ne kupalarını ve madalyalarını öğretmenleri ve velileri takdim ederken ikinci olan Sinanpaşa Taşoluk Fatih Ortaokulu’na da kupa ve madalyalarını Okul Sporları Şube sorumlusu Ahmet Gürkaya Denk ve öğretmenleri teslim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Şampiyon TED Koleji sesleri yükseldi

Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde yapılan Futsal Küçük Kızlar İl Birinciliği kategorisinde TED Koleji şampiyon oldu ve sevinçlerini velileri ile paylaştı

Futsal Küçük Kızlar İl Birinciliği müsabakaları Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor Salonu’nda tamamlandı. Kızlar’da şampiyon olan TED Koleji sporcuları elde ettikleri başarıyı tribünde bulunan aileleriyle paylaştı. Velileri sporcuları tribünün önüne çağırdı ve birlikte şampiyon TED Koleji sloganlarıyla onların sevincini paylaştı. TED Koleji sporcuları son olarak Okul Müdürüyle paylaştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Dereçineli taraftarlardan tam destek var

Dereçine Ortaokulu sporcularının velileri de desteklemek için salondaki yerini almıştı

Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu ve Sultandağı Dereçine Ortaokulu’nun oynadığı final maçı tam bir final maçı havasındaydı. Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Turan ve Sultandağı Dereçine Ortaokul Müdürü Ömer Yılmaz’ında izlediği maçta Dereçine taraftar desteğini arkasına alarak rahat bir oyun çıkardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Mertcan
hat-trick yaptı

Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu ve Sultandağı Dereçine Ortaokulu’nun oynadığı Futsal Küçük Erkekler Final maçında Dereçine’den Mertcan Erdoğan 3 gol atarak takımına
şampiyonluğu kazandırdı

Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor Salonu’nda yapılan Futsal Küçük Erkekler Final maçında Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu ve Sultandağı Dereçine Ortaokulu karşı karşıya geldi. Dereçineli Mertcan Erdoğan’ın 3 gol atarak takımına şampiyonluğu getirdiği maçı Dereçine karşılaşmayı 4-2’lik skorla kazandı. Sağ ve sol ayağını kullanarak takımına büyük katkı sağlayan Mertcan takım arkadaşlarına attığı paslarda göz doldurdu. Yaşına rağmen çok iyi iş çıkaran Mertcan izleyenlerden tam not almayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme