Futsalda gençler Afyon'da yarışıyor

Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Futsal grup müsabakaları Afyonkarahisar'da yapılan törenle başladı   Afyonkarahisar, Antalya, Isparta, İzmir, Kütahya, Konya, İstanbul, Manisa, Eskişehir, Aydın, Muğla ve Denizli'den takımların katıldığı maçlar, Tınaztepe Spor Salonu'nda yapılan açılış seremonisi ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasının ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 'Yenilenin [&hellip]

Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Futsal grup müsabakaları Afyonkarahisar’da yapılan törenle başladı

Afyonkarahisar, Antalya, Isparta, İzmir, Kütahya, Konya, İstanbul, Manisa, Eskişehir, Aydın, Muğla ve Denizli’den takımların katıldığı maçlar, Tınaztepe Spor Salonu’nda yapılan açılış seremonisi ile başladı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasının ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Yenilenin kazananı tebrik ettiği, fair-play kuralları çerçevesinde kazasız, sakatlıksız bir maç diliyorum.” dedi.
Müsabakalara çeşitli illerden 11 kız ve 11 erkek futsal takımı katılım sağlıyor. 13 Şubat Pazar günü tamamlanacak olan maçlar sonucunda dereceye giren takımlar, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.
Müsabakaları takip etmek isteyen Afyonkarahisarlılar kız takımlarının karşılaşmalarını Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Spor Salonu, erkek takımlarının müsabakalarını ise Tınaztepe Spor Salonu’nda takip edilebilir. >> Ş. CÜNEYT BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme