• Haberler
  • Genel
  • Futsal turnuvalarında ödüller sahiplerini buldu

Futsal turnuvalarında ödüller sahiplerini buldu

Görme Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan 100. Yıl Cumhuriyet Kupası ve Zafer Kupası Futsal Ulusal Turnuvası tamamlandı.

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Federasyon As Başkanı Kenan Demir ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar’da düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet ve Zafer Kupası Futsal Ulusal Turnuvası, görme engelli sporcular için önemli bir fırsat oldu. Turnuva boyunca sergiledikleri performansla büyük beğeni toplayan sporcular, görme engelli bireylerin de spor yapabileceğini gösterdi. Turnuvanın şampiyonu olan Nilüfer Belediyesi ve Surkent21 takımları, elde ettikleri başarılarla görme engelli sporculara ilham kaynağı oldu. Müsabakalarda emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme