• Haberler
  • Genel
  • Futsal kupaları sahiplerini buldu – Kocatepe Gazetesi

Futsal kupaları sahiplerini buldu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'daki okullar arasında yapılan Genç Erkekler Futsal Maçları'nda 1., 2., 3. ve 4'üncü olan takımlara kupaları düzenlenen törenle verildi Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Genç Erkekler Futsal maçları dün Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde oynanan maçlarla sona erdi. Futsal Turnuvasında 1'inci olan Ali Çağlar Anadolu Lisesi, 2'inci olan Afyon Süleyman Demirel Fen Lisesi, [&hellip]

Futsal kupaları sahiplerini buldu

Afyonkarahisar’daki okullar arasında yapılan Genç Erkekler Futsal Maçları’nda 1., 2., 3. ve 4’üncü olan takımlara kupaları düzenlenen törenle verildi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Genç Erkekler Futsal maçları dün Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde oynanan maçlarla sona erdi. Futsal Turnuvasında 1’inci olan Ali Çağlar Anadolu Lisesi, 2’inci olan Afyon Süleyman Demirel Fen Lisesi, 3’üncü olan Çay Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve 4’üncülüğü elde eden Özel Zafer Lisesi kupalarına kavuştu.
Turnuvada başarılı olan takımlara kupalarını Özel Zafer Lisesi Müdür Yardımcısı Yusuf Uçar, Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü Ömer Yalınkılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Barın ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akçil verdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

AÇAL kupayı emek emek kazandı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Genç Erkekler Futsal müsabakaları dün oynanan final maçı ile sona erdi

Afyonkarahisar Liseler arası Genç Erkekler Futsal Final Müsabakası Ali Çağlar Anadolu Lisesi ile Süleyman Demirel Fen Lisesi arasında oynandı. Maçın başlarında üstünlüğü sağlayan Fen Lisesi ilerleyen dakikalarda oyundaki üstünlüğünü kaybetti. Maçta hakimiyetini gösteren AÇAL’ın ilk yarıyı 2-1 önde kapadı. İkinci yarıda AÇAL ekibi oyundan düştü ama üstünlüğünü yine de elden bırakmadı. İkinci yarıda çok çabalayan ve büyük efor sarfedenSüleyman Demirel Fen Lisesi’nin tüm çabaları beraberliğe ulaşmaya yetmedi. Üstünlük savaşında maç boyunca önde olan AÇAL 4-1’lik skorla maçı ve kupayı alarak şampiyonluk kupasını okul müzesine götürmeye hak kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Ali Çağlar Anadolu Lisesi Antrenör Ersin Yaşar
Talha Ayçiçek, Mustafa Doğan, Kürşad Yılmaz, Azmi Solak, Recep Gümüş, Mert Karaağaç, Burak Meydanoğlu, Hasan Ölmez, M. Akif Küçük, Murat Ege, Şerafettin Karagüven ve Musa Kaan Zerdali.
Süleyman Demirel Fen Lisesi: Antrenör Mahmut Tağ
Oğuzhan Keskin, Volkan Güzdüz, Murat Irgın, Mehmet Can Çoban, Ahmet Kemal Engin, Furkan Özbek, Soner Coşkunpınar, Ramazan Ö. Yavuz, S. Alp Dalmış, M. Ali Gümüştekin, Yasin Kırkalı ve Kağan Sezer.

3’üncü Çay EML

Afyonkarahisar il genelinde düzenlenen Genç Erkekler Futsal müsabakasının 3’üncülük ve 4’üncülük maçında Özel Zafer Lisesi ile Çay Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi karşı karşıya geldiler. Maçın ilk dakikalarında önde olan Zafer Lisesi sonradan oyundan düşerken, baskın oyununu sonradan hissettiren Çay EML ilk yarıyı 5-1 kazandı. İkinci yarıda da baskın oynayan Çay EML oyunun kontrolünü elinde tutarak Zafer’i 3-6 yenmeyi başardı. Bu sonuçla birlikte Çay EML ekibi 3. olurken, Zafer Lisesi de 4. olabildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Özel Zafer Lisesi: Antrenör Murat Taş
Cemil Berk, Talha Eren, Serdar Beşer, Emre Ünlü, Uğurcan, Doğukan İlhan, Semih, Numan Sarıyıldız, Şükrü Sarıkaya, Şamil Gümüş.
Çay Teknik ve Endüstri Meslek: Antrenör Adnan Murat Çetin
İsmail Emre Baçkal, Abdil Kartal, Fatih Yavuz, Ali Şahan, Ramazan Akbulut, Yılmaz Türker, Muhammet Ölçer, Mustafa Başer, Burak Özdemir, Davut Sirali ve Durmuş Çelik.

Tribünden hep destek, tam destek

Futsal Final Maçları’nda Ali Çağlar Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesi arasındaki mücadele okul öğrencilerinin tribünleri doldurmasıyla oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Takımlarına marşlarla ve sloganlarla destek olan öğrenciler, karşılaşmada zaman zaman heyecan dolu anlar yaşadılar. Sahada ter döken okul arkadaşlarına destek olmak için tüm güçleriyle tezahürat yapan öğrenciler Fen Lisesi Salonu’nu inlettiler. Karşılıklı âşık atışması şeklinde geçen tezahüratlarda ortaya renkli görüntüler de çıktı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme