Futbolun Şampiyonu Spor Lisesi Oldu

Okul Sporlarında yapılan Futbol Genç Erkekler final etabı ile tamamlandı. Final maçında Rahmiye Sare Palalı MTAL (Teknik Kolej) ile karşılaşan Spor Lisesi maçı kazandı ve şampiyon oldu. Teknik Kolej ise ikinci oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları müsabakaları devam ediyor. Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futbol genç erkekler müsabakaları oynanan final etabı ile tamamlandı. Final maçında Afyonkarahisar Spor Lisesi ile Rahmiye Sare Palalı MTAL karşı karşıya geldi. Maçta iki ekipte etkili olurken Spor Lisesi maçı kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Final maçını kaybeden Teknik Kolej ise turnuvada ikinci oldu. Üçüncülük maçına ise Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ve Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi çıkacaktı. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi turnuvadan çekilinde Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi turnuvayı üçüncü tamamladı.

Final maçının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ise dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını teslim etti.

Bakmadan Geçme