• Haberler
  • Spor
  • Futbolun şampiyonu Küçükkurtlar – Kocatepe Gazetesi

Futbolun şampiyonu Küçükkurtlar – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları biriminin düzenlediği Küçük Erkekler Futbol karşılaşmaları oynanan final maçıyla tamamlandı. Finale kalan NİKO'lular ve Ekrem Yavuz Ortaokulu büyük bir mücadele ortaya koydu. Karşılaşmanın normal süresinde iki ekipte golü bulamadı ve maç penaltılara gitti. Atılan üç seri penaltı atışı da şampiyonu belirleyemedi. Penaltılarda ekipler tek atışlara geçti. Karşılıklı [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları biriminin düzenlediği Küçük Erkekler Futbol karşılaşmaları oynanan final maçıyla tamamlandı. Finale kalan NİKO’lular ve Ekrem Yavuz Ortaokulu büyük bir mücadele ortaya koydu. Karşılaşmanın normal süresinde iki ekipte golü bulamadı ve maç penaltılara gitti. Atılan üç seri penaltı atışı da şampiyonu belirleyemedi. Penaltılarda ekipler tek atışlara geçti. Karşılıklı bulanan gollerle devam eden atışlarda heyecanına yenik düşen Ekrem Yavuzlu bir futbolcu topu auta atarak penaltıyı kaçırınca şampiyonluk kupasını kaldıran NİKO’luların oldu.
Geçen senenin şampiyonu olan NİKO’lular bu sene şampiyonluğunu da rakiplerine kaptırmadı ve üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaştı.
İKİ EKİPTE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Kaçan penaltı sonucunda iki ekipte gözyaşlarına hakim olamadı. NİKO’lular şampiyonluğu kazandıkları için ağlamaya başladı, Ekrem Yavuzlular ise kaçan şampiyonluğun ardından ağlamaya başladı. NİKO’lular sevinç gözyaşları dökerken Ekrem Yavuzlular ise hüzün gözyaşları döktü. İki ekibin velileri, yöneticileri antrenörleri de ağlayan çocukların gözyaşlarını sildi.
Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Ekrem Yavuz Ortaokulu’na kupa ve madalyalarını Beden Eğitimi öğretmeni Raşit Sert takdim etti. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan NİKO’lulara da kupası ve madalyalarını Okul Müdürü İbrahim Diyar teslim etti.
ÜÇÜNCÜ HAMİDİYE ORTAOKULU OLDU
Üçüncülük maçında da 75. Yıl Ortaokulu ile Hamidiye Ortaokulu karşı karşıya geldi. Maçın normal süresi 1-1’lik skorla tamamlandı. Seri penaltı atışlarına geçilen üçüncülük maçında 75. Yıl Ortaokulu penaltılardan yararlanamadı ve Hamidiye Ortaokulu üçüncülük kupasını kaldıran isim oldu. Üçüncü olan Hamidiye Ortaokulu ve dördüncü olan 75. Yıl Ortaokulu kupa ve madalyalarını beden eğitimi öğretmelerinin elinden aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme