• Haberler
  • Spor
  • Futbolun şampiyonu Afyon MTAL – Kocatepe Gazetesi

Futbolun şampiyonu Afyon MTAL – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Sporları devam ediyor. Futbol Genç Erkekler müsabakaları Spor Kompleksi'ndeki sentetik çim sahada oynanan Final maçıyla tamamlandı. Final maçında Afyonkarahisar MTAL ile Şuhut Zafer Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmada çok fazla atak olmazken Şuhut Zaferli gençler neredeyse hiç ciddi atağa [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları devam ediyor. Futbol Genç Erkekler müsabakaları Spor Kompleksi’ndeki sentetik çim sahada oynanan Final maçıyla tamamlandı. Final maçında Afyonkarahisar MTAL ile Şuhut Zafer Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmada çok fazla atak olmazken Şuhut Zaferli gençler neredeyse hiç ciddi atağa giremedi. Afyonkarahisar MTAL ise nadir girdiği ataklardan 2 gol buldu. Afyonkarahisar MTAL’nin gollerini ilk yarıda Melih atarken, ikinci yarıda yine Melih’in asistiyle Enes fileleri havalandırdı. Maçı 2-0 kazanan Afyonkarahisar MTAL şampiyon oldu. Final maçını kaybeden Şuhut Zafer Anadolu Lisesi ise turnuvayı ikinci tamamladı.
DAZKIRI’DAKİ GELDİ, YÜRÜME MESAFESİNDEKİ TAKIM GELMEDİ
Oynanan final maçından önce yapılması planlanan üçüncülük maçına Dazkırı’dan gelerek hazır şekilde bekleyen Dazkırı MTAL çıktı. Rakibi Atatürk Anadolu Lisesi ise maça çıkmadı. Spor Kompleksi’ne yürüme mesafesinde olan Atatürk Lisesi’nin maça çıkmaması tepki topladı.
KUPA TÖRENİ YAPILDI
Oynanan final maçından sonra kupa ve madalya töreni yapıldı. Madalya töreninde derece alan takımlara kupa ve madalyalarını Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Denk, Okul Sporları İl Temsilcisi Muhammed Doğan, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri takdim etti. Kupa ve madalyalarını alan gençler aldıkları kupalar ve madalyalarla birlikte fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Bakmadan Geçme