Futbolun Birincisi Belli Oldu

Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nin etkinlik sponsoru olduğu 18. ATSO Spor Oyunları'nın futbol müsabakalarının kazananı belli oldu

“İklim” temalı 18. ATSO Spor Oyunlarında,  Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ameliyathane takımı bu yıl, futbol müsabakalarında birinci oldu. 

Futbolun Birincisi Belli Oldu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ameliyathane takımı adına yapılan açıklamada “Sponsoru olduğumuz ve ayrıca da neredeyse tamamı sağlık sen üyelerinden oluşan takımımızı hem fairplay futbol anlayışlarından, hem de gerek ülkemizde gerekse dünya çapında yaşanan dramlar ve olaylar karşısında kayıtsız kalmadıklarından, ve bu minvalde formalarını sol kollarında siyah bant takarak  maça çıkmalarına dolayı kutluyoruz.

Futbolun Birincisi Belli Oldu

AFSÜ Sağlık Sen Şubemiz adına takımı, takımımızın teknik direktörü Ameliyathane Sorumlumuz İlyas İlci ve Hastane Başmüdürümüz Hatip Aydın’ı, sıcak soğuk demeden bu ekibi canı gönülden destekleyen hastanemiz personeli ve taraftarlarını kutluyoruz” denildi.

 Açıklamada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim'' vecizesine de atıf yapıldı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve ekibine teşekkür edildi.

Bakmadan Geçme