Futbol'da finalistleri Afyon belirleyecek

Okul Sporları Genç Erkek ve Genç Kız Futbol Yarı Final grup müsabakaları Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde başladı Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futbol Yarı Final Grup müsabakaları Afyonkarahisar'da yapılıyor. Gruplarında başarılı olarak yarı finallere katılan takımlar finalist olmak için yarışacak. Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki yan sahalarda yapılan maçlar 20 Şubat Pazar günü tamamlanacak. Grup müsabakalarına [&hellip]

Okul Sporları Genç Erkek ve Genç Kız Futbol Yarı Final grup müsabakaları Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde başladı

Haber

Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futbol Yarı Final Grup müsabakaları Afyonkarahisar’da yapılıyor. Gruplarında başarılı olarak yarı finallere katılan takımlar finalist olmak için yarışacak. Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki yan sahalarda yapılan maçlar 20 Şubat Pazar günü tamamlanacak.
Grup müsabakalarına katılan tüm takımların yer aldığı seremoni atletizm sahasında gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tüm takımlara başarılar dileyerek, “Yenilenin kazananı tebrik ettiği, Fair-Play kuralları çerçevesinde kazasız, sakatlıksız bir maç diliyorum.” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme