Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbolculardan “Evde Kal” mesajı

Futbolculardan “Evde Kal” mesajı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Afyonkarahisar temsilcisi Bolvadin Belediyesporlu futbolcu ve teknik adamlar korona virüs sebebiyle ertelenen lig maçları nedeniyle izinli oldukları halde bulundukları şehirlerden kısa videolar çekip sosyal medya üzerinden Bolvadin halkına sağlık için “Evde Kalın” mesajı verdiler

Futbolculardan takım kaptanı Emrah Sunay, Hakan Toker çocukları ile birlikte çektikleri mesajları paylaşırken, Kadir Salih anneannesi ile Türk halkına sağlık için evde kalın mesajı verdi.
Bolvadin Belediyespor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, Yardımcı antrenörü İsmail Aksu, kaleci antrenörü Uğur Yüksel, futbolculardan Emre Kurt, Muhammed Emin Balcı, Rüstem Yiğit Yıkılmaz, Kamil Yüksel, Yusuf Çiçek, Fatih Erdoğan, Basri Taha Pesen, Furkan Samet Seven, Nevzat Çizmeci ve Berkay Veli Çoşkun’un katıldığı projeye, Bolvadin kırmızı şimşekler taraftar grubu başkanı Ömer İnci de birer video göndererek destek verdi.
Bolvadin Belediyesporlu futbolcuların bu sosyal sorumluluk projesi taraftarlar ve Bolvadin halkı tarafından beğeni ile karşılandı ve kısa sürede yüzlerce beğeni ve paylaşım gerçekleştirildiği kaydedildi.