• Haberler
  • Spor
  • Furkan'ın doğum gününü kutladı – Kocatepe Gazetesi

Furkan'ın doğum gününü kutladı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor, 2016-17 sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Belediye'nin yeni tesislerinde yapılan çalışmalarda Keçilere yavaş yavaş yükleme yapılıyor. Bu antrenmanlardan birinde takımın en uzun oyuncusu olan Furkan'a doğum günü sürprizi yapıldı. 17 Ağustos 1994 doğumlu olan Furkan'ın antrenman sonrasında yaş günü kutlandı. Tüm takım arkadaşları, teknik heyetin bir arada [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor, 2016-17 sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Belediye’nin yeni tesislerinde yapılan çalışmalarda Keçilere yavaş yavaş yükleme yapılıyor. Bu antrenmanlardan birinde takımın en uzun oyuncusu olan Furkan’a doğum günü sürprizi yapıldı. 17 Ağustos 1994 doğumlu olan Furkan’ın antrenman sonrasında yaş günü kutlandı. Tüm takım arkadaşları, teknik heyetin bir arada olduğu kutlamada genç orta oyuncu Dur’un mutluluğu gözlerinden okundu.
PİNERUEA DA GELDİ
Afyon Belediyespor’a transfer işlemleri tamamlanan Venazuellalı Milli Voleybolcu Kervin Pinerua 44 saat süren yolculuğunun ardından Afyonkarahisar’a geldi. Afyonkarahisar’a ulaşmak için Venezuella’dan yola çıkan Pinerua önce Amerika’ya, ardından Londra’ya, İstanbul’a ve son aktarma ile Ankara’ya ulaştı. Afyon Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay’ın karşıladığı Pinerua 44 saat süren yolculuğu sonrasında dinlendi. Pinerua’nın bugün ilk idmanına çıkması bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme