Furkan Kızılay Survivor’a Kaç Kere Katıldı?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan Furkan Kızılay'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Furkan Kızılay Survivor’a kaç kere katıldı? İşte detaylar.

TV 8 ekranlarında yayımlanan adada yaşam mücadelesi verdikleri yarışma programının kadrosunda yer alan Furkan Kızılay Survivor’a kaç kere katıldı?

SURVİVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’da doğan Furkan Kızılay, oyuncu ve aynı zamanda şarkıcıdır. Annesi mine babası ise Emin Kızılay’dır. Sporcu kariyerine lisanlı tenisçi olarak başlamış ve kayak ve yüzme spor dallarında da oldukça başarılı bir sporcu olmuştur. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enfarmasyon bölümünden mezun olarak tamamladıktan sonra, oyunculuk kariyerine ise ‘’Çocuklar Duymasın’’ adlı dizi ile adım atmış ve şöhreti yakalamıştır. Kızılay, sinema filmlerinde ve dizilerde rol alırken aynı zamanda da reklam sektöründe rol almıştır. Kızılay, 2009 yılında ‘’Aşıksın Sen’’ adlı ilk albümünü piyasaya sürmüştür.

FURKAN KIZILAY SURVİVOR’A KAÇ KERE KATILDI?

2017 yılında TV 8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın yönetmenliğini üstelendiği Survivor Ünlüler-Gönüllüler adlı yarışmada ünlüler kadrosunda yer alan isim olmuştur. Kızılay adada 5 ay kalmayı başarmış ve büyük finale günler kala elenen isim olmuştur. Tekrardan 2022 yılında da Survivor All Star olarak düzenlenen yarışama programının ünlüler kadrosunda yer alarak yarışma sürecinde yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı oyunlarda yer alamamış ve düzenlenen aday konseyinde eleme adayı olarak çıkan isim olmuştur. Sakatlığın sonra çıktığı ilk oyunda kaşını patlatan Kızılay düzenlenen aday konseyinde sıkıntıları nedeniyle yarışamadan ayrılarak veda eden isim olmuştur. Survivor All Star adlı yarışma programına veda esen Kızılay, ‘’Bazı hayaller yarım kalır’’ ifadesini kullanmıştır. Konseyde adaya veda eden Kızılay’a Ilıcalı’lı şunları söylemiştir. “Eğer kabul edersen bundan sonra yapacağımız All Star’ın ilk yarışmacısı sen olacaksın” sözleriyle yarışma programına tekrardan davet etmiştir. Kızılay,  2024 yılında düzenlenen Survivor All Star yarışmasında oynamaya devam etmektedir.

Bakmadan Geçme