Fuar'ı 52 bin kişi ziyaret etti

Afyonkarahisar'da düzenlenen 3'üncü Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nı 52 bin kişi ziyaret etti. Fuarı düzenleyen Art Fuar Organizasyonu Genel Müdürü Şafak Arıkan, fuarın her yıl daha da büyüdüğünü kaydetti Fuar Alanı'nda bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda beklenen hedefe ulaşıldı. Art Fuar Organizasyonu Genel Müdürü Şafak Arıkan, Fuar'ın genel olarak başarılı geçtiğini [&hellip]

Fuar’ı 52 bin kişi ziyaret etti

Afyonkarahisar’da düzenlenen 3’üncü Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nı 52 bin kişi ziyaret etti. Fuarı düzenleyen Art Fuar Organizasyonu Genel Müdürü Şafak Arıkan, fuarın her yıl daha da büyüdüğünü kaydetti

Fuar Alanı’nda bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda beklenen hedefe ulaşıldı. Art Fuar Organizasyonu Genel Müdürü Şafak Arıkan, Fuar’ın genel olarak başarılı geçtiğini belirtti. Arıkan, “154 firma katıldı. Bu firmaların 28 adedi, Afyonkarahisar dışındaki illerden geldi. Bizim yola çıkarken hedefimiz 50 bin ziyaretçiydi; 52 bin ziyaretçiye ulaştık” dedi.
“2016’DA ALANA SIĞAMAYABİLİRİZ”
Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın her geçen yıl daha büyüdüğünü söyleyen Arıkan, “Kapalıda 8 bin metrekare, açıkta 13 bin metrekare alana ulaştık. Bu yıl TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar da katılımcılar arasındaydı. Bu da misafirlerimizi olumlu anlamda etkiledi. Fuara katılan firmalar, gelecek yıl da daha büyük stant açmak istediklerini bildirdi. 2015 için yerimiz iyi, ancak 2016 yılında Fuar Alanı’na sığamayabiliriz” diye konuştu.
STK’LAR DA DESTEK VERMELİ
Fuar ile ilgili fiziki şartların iyileştirilmesi, uzak ilçelerdeki çiftçilerin daha çok katılımının sağlanması gibi konuların gündemde olduğunu söyleyen Arıkan, bu konuda sivil toplum kuruluşlarının da yardımını beklediklerini kaydetti.

Murat ARISOY

Bakmadan Geçme