Fuar’da piknik morali – Kocatepe Gazetesi

Fuar Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi'nde tedavi gören hastalar ve akınları, hafta sonu hastanenin düzenlemiş olduğu piknikte bir araya geldiler Fuar Alanı'nda gerçekleşen pikniğe Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Şükrü Yücel, Sağlık Hizmetleri Müdiresi Dilber Bayrak, Fizyoterapist İsmail Palalı ve hastane personeli ile birlikte fizik tedavi hastaları ve yakınlarının da içinde olduğu [&hellip]

Fuar'da piknik morali

Fuar Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi’nde tedavi gören hastalar ve akınları, hafta sonu hastanenin düzenlemiş olduğu piknikte bir araya geldiler

Fuar Alanı’nda gerçekleşen pikniğe; Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Şükrü Yücel, Sağlık Hizmetleri Müdiresi Dilber Bayrak, Fizyoterapist İsmail Palalı ve hastane personeli ile birlikte fizik tedavi hastaları ve yakınlarının da içinde olduğu 50 kişi katıldı.
Piknik ile ilgili olarak Ünite’nin Fizyoterapisti İsmail Palalı yaptığı açıklamada “Fiziki yönden rehabilatasyonları hastanemizde süren Serebral palsi’li (beyin felçli) çocukların psikolojik yönden de desteklenmeleri için bugünü düzenledik. Geçen yıl da aynı şekilde düzenlemiş olduğumuz 23 Nisan etkinliğimiz de, büyük ilgi çekmiş ve katılan hastalarımız çok eğlenmişlerdi. Bu organizasyonlarımızda aileler de birbirlerini görerek fikir alışverişinde bulunuyorlar. Onların da kaynaşması açısından güzel bir etkinlik oluyor.
Fuar Hastanesi’nde, yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitemiz’de, halka ve Serebral palsi’li ailelere fizik tedavi hizmeti açısından her türlü desteği sunuyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ve bu tarz hastalarımızın ulaşım kolaylığı ile birlikte, pediatrik rehabilitasyonun yanı sıra, bel boyun ağrıları, her türlü kas iskelet sistemi rahatsızlıkları, nörolojik ve ortopedik hastalıklarda yeni nesil tedavi yöntemleri ile tedavilerini sağlamaktayız” dedi.
Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yücel de, etkinlikle ilgili olarak hastaların moralleri açısından, bu tür organizasyonlara önem verdiklerini ve benzeri etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Çocuklar ise park alanında doyasıya eğlenirken kendilerine mangal ve çeşitli ikramlar sunuldu. Pikniğe katılan hasta ve yakınları, keyifli geçen günün ardından yeni bir etkinlikte buluşmak üzere ayrıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme