• Haberler
  • Genel
  • Fuar, şehre katkı sağladı – Kocatepe Gazetesi

Fuar, şehre katkı sağladı – Kocatepe Gazetesi

Mermer, Blok, Doğaltaş, Makine Teknolojileri, Sarf Malzemeleri ve İş Makineleri Fuarı, başarıyla sona erdi. Fuar'ı düzenleyen AS Fuarcılık Genel Koordinatörü Mehmet Abdioğulları, Fuar'ın şehre olumlu katkılarının olduğunu söyledi Fuar Alanı'nda düzenlenen Mermer, Blok, Doğaltaş, Makine Teknolojileri, Sarf Malzemeleri ve İş Makineleri Fuarı sona erdi. 130 firma ve kuruluşun tanıtımının yapıldığı Fuar'da İtalya'dan da 6 şirket, [&hellip]

Fuar, şehre katkı sağladı

Mermer, Blok, Doğaltaş, Makine Teknolojileri, Sarf Malzemeleri ve İş Makineleri Fuarı, başarıyla sona erdi. Fuar’ı düzenleyen
AS Fuarcılık Genel Koordinatörü Mehmet Abdioğulları, Fuar’ın şehre olumlu katkılarının olduğunu söyledi

Fuar Alanı’nda düzenlenen Mermer, Blok, Doğaltaş, Makine Teknolojileri, Sarf Malzemeleri ve İş Makineleri Fuarı sona erdi. 130 firma ve kuruluşun tanıtımının yapıldığı Fuar’da İtalya’dan da 6 şirket, ürettikleri makinelerin tanıtımını yaptı. Katılımcı firmaların 1000’i aşkın kişiyle geldikleri Fuar’ı, İstanbul, Konya, Denizli, Antalya, Adıyaman, Muğla, Burdur’un yanı sıra Çin, Hindistan, Umman, Cezayir’den ziyaretçiler de inceledi.
YENİ DOSTLAR EDİNDİK
Mermer, Blok, Doğaltaş, Makine Teknolojileri, Sarf Malzemeleri ve İş Makineleri Fuarı’nı düzenleyen AS Fuarcılık’ın Genel Koordinatörü Mehmet Abdioğulları, “Bu Fuar’ın en iyi tarafı, dışarıdan gelen üreticilerin şehrimizi tanımaları oldu. Afyonkarahisar’da çalışmak isteyen, üretimini buraya kaydırmak isteyen dostlarımız oldu. Burada üretici firmalar ile alıcılar buluştu. Önemli bir ticari hacim gerçekleştirildi. Şehrimizin otelleri de Fuar’ın katılımcılarını ağırladı. 4 gün boyunca şehir ekonomisine önemli bir mali katkı sağlandı” dedi.
YURTDIŞI İÇİN ÖZEL
ÇALIŞMA YAPILACAK
Fuar’ın giderek uluslararası bir organizasyona doğru yöneleceğini belirten Abdioğulları, “Çin Ticaret Ateşesi’nin fuarımızı ziyaret etmesi önemli bir gelişme. 6 İtalyan firmasının burada stant açması, Cezayir’den Hindistan’a kadar ülkelerden ziyaretçi gelmesi, bizim ufkumuzu açtı. Önümüzdeki senelerde yurtdışından katılımcı ve ziyaretçi sayısının daha da artması için çalışma yapacağız. Gelecek senenin planlamasını şimdiden yapmaya başladık” ifadelerini kullandı.
AKINCI VE TGK’YA TEŞEKKÜR
Fuar’da önemli ziyaretçileri de ağırladıklarını dile getiren Abdioğulları, “Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Mümtaz Akıncı ziyarete geldi ve bizi tebrik etti. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni temsil ettiğimiz Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetimi de bizi ziyaret ederek başarı dileklerini sundu. İlimizin protokolü de ilk gün açılışa katıldılar, Gala Yemeği’nde de bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ABDİOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Mermer, Blok, Doğaltaş, Makine Teknolojileri, Sarf Malzemeleri ve İş Makineleri Fuarı’na Eskişehir’den katılan Esmert Makine yetkilisi Ahmet Kavak, Fuar’da 3 makinesinin satış sözleşmesini imzaladı, 3 makine için de olumlu görüşmeler yaptı. Ahmet Kavak, AS Fuarcılık ve Mehmet Abdioğulları’na teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Burada böyle bir fuar olduğunu, bir arkadaşımdan öğrendim. Fuar’ın başlamasına az bir süre kala haberim olduğu için az sayıda makine ile buraya geldim. Umduğumdan güzel geçti. Mermer plaka ve fayans yükleme makinemizi beğenen 3 müşterimizle satış sözleşmesi yaptık. Bundan başka, 3 makinenin satışı için de görüşmelerimiz olumlu yönde ilerledi. Gelecek sene farklı ürünlerimizle de bu Fuar’da olmak istiyoruz. Ancak devlet büyüklerimizden biraz daha ilgi bekliyorduk. 130 firmanın 130’unun da stantlarının gezilmesi, üreticilerin elinin sıkılması zor bir şey değildi. Ama gelecek sene için daha çok umudum var.”

Bakmadan Geçme