• Haberler
  • Genel
  • Fuar Hastanesi'nden Kızılay’la kan bağışı

Fuar Hastanesi'nden Kızılay’la kan bağışı

Özel Fuar Hastanesi personeli, Kızılay Kan Merkezi'nin çalışmalarına destek vererek kan bağışında bulundular Kampanyaya doktorlar ve hastane çalışanları, ayrıca hastaneye muayeneye gelen gönüllü vatandaşlar destek verdi. Başhekim Uz.Dr.Ali Ertan Ercan, kan bağışının, hastalıkların tedavisinde çok önemli bir yeri olduğunu ve hemen hemen tüm ameliyatlarda ve pek çok hastalıkta kan nakline ihtiyaç duyulabildiğini belirterek, 'Bu nedene [&hellip]

Fuar Hastanesi’nden Kızılay'la kan bağışı

Özel Fuar Hastanesi personeli, Kızılay Kan Merkezi’nin çalışmalarına destek vererek kan bağışında bulundular

Kampanyaya doktorlar ve hastane çalışanları, ayrıca hastaneye muayeneye gelen gönüllü vatandaşlar destek verdi. Başhekim Uz.Dr.Ali Ertan Ercan, kan bağışının, hastalıkların tedavisinde çok önemli bir yeri olduğunu ve hemen hemen tüm ameliyatlarda ve pek çok hastalıkta kan nakline ihtiyaç duyulabildiğini belirterek, “Bu nedene kan bağışında bulunmak, hayat kurtarmak anlamına geliyor” dedi. Başhekim Ercan, 3 ya da 6’şar aylık periyotlarda bunun tekrarlanacağını açıkladı.
Kampanyanın öncülüğünü yapan Fuar Hastanesi Müdürü Orkun Uğuz da, bu çalışma ile, Afyonkarahisar’daki hastaneler arasında ilk hastane olmaktan gurur duyduklarını ve diğer hastanelere, kuruluşlara da örnek olmasını temenni ettiklerini söyledi. Gönüllü vatandaşlara da katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kızılay ekibi de, Fuar Hastanesi’ndeki bu kampanyadan çok iyi oranda bağış toplandığını belirterek, Afyonkarahisar halkının duyarlılığına dikkat çekti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme