• Haberler
  • Genel
  • Fuar Hastanesi'nde yaşlılara tarama – Kocatepe Gazetesi

Fuar Hastanesi'nde yaşlılara tarama – Kocatepe Gazetesi

Özel Fuar Hastanesi’nde Başmakçı ilçesinden gelen 24 ihtiyaç sahibi kişinin sağlık taraması yapıldı Başmakçı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, sağlık durumlarından şikâyetçi olan vatandaşlar arasından belirlenen 24 kişiye Özel Fuar Hastanesi'nde, sağlık taraması gerçekleştirildi.Dahiliye Uzmanı Dr. Tamer Saylam tarafından 24 kişi muayene edilerek, tedavilerinin planlandığı bildirildi. Özel Fuar Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. [&hellip]

Fuar Hastanesi’nde yaşlılara tarama

Özel Fuar Hastanesi’nde Başmakçı ilçesinden gelen 24 ihtiyaç sahibi kişinin sağlık taraması yapıldı

Başmakçı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, sağlık durumlarından şikâyetçi olan vatandaşlar arasından belirlenen 24 kişiye Özel Fuar Hastanesi’nde, sağlık taraması gerçekleştirildi.
Dahiliye Uzmanı Dr. Tamer Saylam tarafından 24 kişi muayene edilerek, tedavilerinin planlandığı bildirildi. Özel Fuar Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Tamer Saylam, tetkik ve muayeneleri yapılan hastalardan birinde yumurtalık kanseri tanısı konularak tedaviye yönlendiridiğini aktartdı. Saylam; “Üç kişiye yeni tanı olarak hipertansiyon, üçüne de diyabet tanısı konularak, tedavilerine başlanıldı. Ek hastalıkları olanlara da destek ve düzenlemeler yapılarak önerilerde bulunuldu. İleri yaşta olanların daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için, hayat tarzları için önerilerde bulunuldu.” dedi. Başhekim Op. Dr. Mehmet Bulut, sosyal sorumluluklar çerçevesinde Fuar Hastanesi olarak ellerini taş altına koyduklarını ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme