• Haberler
  • Genel
  • Fuar hastanesinde sigara bağımlılığı konuşuldu

Fuar hastanesinde sigara bağımlılığı konuşuldu

Özel Fuar Hastanesi’nde, sigara bağımlılığı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi Özel Fuar Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uz Dr. Sami Şahan, hastanede organize edilen toplantıda sigaranın zararları ve bağımlılıktan kurtulma yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verdi.Farklı yaş gruplarından, sigarayı bırakmak isteyenler ve yakınlarının yoğun ilgi gösterdikleri eğitimde, Dr. Sami Şahan tarafından slayt eşliğinde katılımcılara sigaranın yol açtığı [&hellip]

Fuar hastanesinde sigara bağımlılığı konuşuldu

Özel Fuar Hastanesi’nde, sigara bağımlılığı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Özel Fuar Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uz Dr. Sami Şahan, hastanede organize edilen toplantıda sigaranın zararları ve bağımlılıktan kurtulma yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verdi.
Farklı yaş gruplarından, sigarayı bırakmak isteyenler ve yakınlarının yoğun ilgi gösterdikleri eğitimde, Dr. Sami Şahan tarafından slayt eşliğinde katılımcılara sigaranın yol açtığı hastalıklar ve tahribatlar aktarıldı. Sigara içen kişilerin kendilerine zarar verdikleri gibi çevrelerinde bulunan kişilere ve canlılara da zarar verdiğini söyleyen Dr. Sami Şahan, sigaranın vücuttaki tüm doku ve organlara sayılamayacak kadar çok zararı olduğunu belirtti. Dr. Şahan, bağımlılıktan kurtulmak için kişinin kendisine inanması ve güvenmesinin ilk adım olduğunu söyleyerek, kilo almadan sigarayı bırakmanın yollarını da anlattı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme