• Haberler
  • Genel
  • Fuar Hastanesi’nde saç dökülmelerine kesin çözüm

Fuar Hastanesi’nde saç dökülmelerine kesin çözüm

Özel Fuar Hastanesi’nde Arena Med Hair Saç Ekim Merkezi işbirliğinde, saç kaş, bıyık ve sakal eksikliklerine karşı yeni bir çalışma başlatıldı Fuar Hastanesi’nden yapılan açıklamada, uygulanan medikal tedavilere rağmen, saç dökülmesinin devam ettiği durumlarda, kişilere cerrahi bir yöntem olan saç ekiminin önerildiği belirtildi.SAÇ EKİMİ HASTANE ORTAMINDA YAPILMALISaç kayıplarının üç ayrı şekilde tedavi edildiği kaydedilen açıklamada [&hellip]

Fuar Hastanesi'nde saç dökülmelerine kesin çözüm

Özel Fuar Hastanesi’nde Arena Med Hair Saç Ekim Merkezi işbirliğinde, saç kaş, bıyık ve sakal eksikliklerine karşı yeni bir çalışma başlatıldı

Fuar Hastanesi’nden yapılan açıklamada, uygulanan medikal tedavilere rağmen, saç dökülmesinin devam ettiği durumlarda, kişilere cerrahi bir yöntem olan saç ekiminin önerildiği belirtildi.
SAÇ EKİMİ HASTANE
ORTAMINDA YAPILMALI
Saç kayıplarının üç ayrı şekilde tedavi edildiği kaydedilen açıklamada; İlk tedavi yönteminin ağız yoluyla alınan ilaç tedavisi, ikincisinin saç köklerine ilaç enjekte edilerek uygulanan saç mezoterapisi, üçüncüsünün ise saç ekimi olduğu belirtildi. Açıklamada; “İlk iki yöntemde saç dökülmelerine karşı geçici çözümler üretilebilmektedir. Saç ekimi ise şuan için bu sorunu ortadan kaldırmanın en etkin yoludur. Saç ekimi, saçların yoğun olduğu bölgelerden alınan saç köklerinin daha seyrek olan boş bölgelere ekilmesi işlemidir. Günümüz teknolojisinde, saç ekimi işlemi ile doğal görünümler elde edilebilmektedir. Saç dökülmesi ile kişilerde oluşabilecek çeşitli psikolojik ve sosyal yaşamdan uzaklaşma gibi durumlar, saç ekimi sayesinde ortadan kalkabilmektedir. Saç ekiminin, doktor tarafından hastane ortamında uygulanması zorunludur. Saç çıkış yönlerinin ve saç çizgisinin doğru belirlenmesi için, greftlerin kalınlığına göre ekimin yapılması, doğal görünümün elde edilmesini sağlar.” denildi.
İSTENİLEN KAŞ
TÜRÜ ÖNEMLİ
Özel Fuar Hastanesi’nde başlatılan yeni uygulama kapsamında bölgesel seyrelmelerde, saçkıran ya da yara izleri olan bölgelere FUE Tekniği ile yapılan nakil sayesinde daha estetik bir görünüm elde etmenin mümkün olduğu belirtildi.
Açıklamaya göre; “Sakal ve bıyıklarda, kılsız bölgelerde yeni kıl çıkarmanın bir tedavisi henüz yoktur. Bu nedenle en iyi yöntem nakil işlemidir. Sakal ve bıyık ekiminde saç naklinde olduğu gibi donör bölgeden elde edilen saç kökleri ile gerçekleştirilir. İlaç tedavisi veya herhangi bir nedenle saçların tamamı kaybedilmiş ise vücudun diğer bölgelerindeki kıl köklerinden faydalanılabilir. Kaş ekimi teknik olarak saç ekiminde olduğu gibi kişinin ense bölgesindeki tekli saç teli alınarak kişinin kaş açıklığı olan alana yerleştirilmesi işlemidir. Kişinin nasıl bir kaş istediği çok önemlidir. Bu nedenle işlemi yaptıracak kişinin doktoruyla birlikte kaş çizgisine, sıklığına ve kalınlığına karar vermesi zorunludur.” ifadeleri kullanıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme