Fuar Hastanesi’nde eğitimler devam ediyor

Özel Fuar Hastanesi, vatandaşları bilgilendirmek için ücretsiz eğitimlerine devam ediyor Özel Fuar Hastanesi, anne adayları ve annelere ’emzirmenin önemi’ konulu bir eğitim verdi. Eğitim, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Elvan Bahçeli tarafından verildi. Anne adayları ve annelerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz eğitimde, anne sütünün bebekler için ne kadar önemli olduğu ve çalışan annelerin [&hellip]

Fuar Hastanesi'nde eğitimler devam ediyor

Özel Fuar Hastanesi, vatandaşları bilgilendirmek için ücretsiz eğitimlerine devam ediyor

Özel Fuar Hastanesi, anne adayları ve annelere ’emzirmenin önemi’ konulu bir eğitim verdi. Eğitim, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Elvan Bahçeli tarafından verildi. Anne adayları ve annelerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz eğitimde, anne sütünün bebekler için ne kadar önemli olduğu ve çalışan annelerin anne sütünü nasıl muhafaza etmeleri gerektiği hususunda ayrıntılı bilgiler verildi.
Katılımcılar, bu eğitimlerden çok yararlandıklarını belirtirken, bu tarz çalışmaların sürmesini istediler.
Bu arada Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uz Dr. Sami Şahan tarafından sigaranın zararları ve kurtulma yöntemleri ile ilgili eğitim verilecek. Sigarayı bırakmak isteyenler ve yakınları, 16 Haziran Cumartesi günü saat 14:00’da Fuar Hastanesi’nde organize edilen bu eğitime katılabilirler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme