• Haberler
  • Genel
  • FSM Fıtness Center açıldı – Kocatepe Gazetesi

FSM Fıtness Center açıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Fatih Sultan Mehmet (FSM) Spor Kompleksi (FSM Halı Saha ve Tenis Tesisleri), bir önemli spor tesisine daha kavuştu. FSM Fıtness Center, dün il protokolünün katılımıyla açıldı Afyonkarahisar’da son dönemde oldukça ilgi gören spor salonları ve fıtness tesislerine bir yenisi daha eklendi. Fatih Sultan Mehmet Halı Saha ve Tenis Kortları’na ilaveten bir de fıtness merkezi [&hellip]

FSM Fıtness Center açıldı

Afyonkarahisar Fatih Sultan Mehmet (FSM) Spor Kompleksi (FSM Halı Saha ve Tenis Tesisleri), bir önemli spor tesisine daha kavuştu. FSM Fıtness Center, dün il protokolünün katılımıyla açıldı

Afyonkarahisar’da son dönemde oldukça ilgi gören spor salonları ve fıtness tesislerine bir yenisi daha eklendi. Fatih Sultan Mehmet Halı Saha ve Tenis Kortları’na ilaveten bir de fıtness merkezi açıldı. Dün Fatih Sultan Mehmet Halı Saha Tesisleri’nin yanında yer alan tesis binasına Fıtness Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılış törenine Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanetin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İl Generl Meclisi Başkanı Salih Sel ve çok sayıda davetli katıldı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen açılışta, protokol üyeleri tesise hayran kaldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Vali Balkanlıoğlu, ‘body’ çalıştı

Açılışa katılan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, tesisi gezdiği sırada ağırlıkları da ilk deneyen kişi oldu. Balkanlıoğlu, eline aldığı ağırlıkları kaldırarak zinde olduğunu törene katılanlara gösterdi. İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçmak da, spor aletlerini ilk deneyenler arasında yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Turnuvada derece alanlara ödülleri verildi

Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi’nde dün açılış töreninden sonra, geçen haftalarda sona eren tenis turnuvasında dereceye giren sporculara da ödülleri verildi. ‘Güneşimsin Sen’ Tenis Turnuvası’nda kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa ve katılım belgelerini açılışa katılan protokol üyerleri takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme