• Haberler
  • Genel
  • FRİGKÜM Encümen toplantısı Yazılıkaya’da yapıldı

FRİGKÜM Encümen toplantısı Yazılıkaya’da yapıldı

Frig Vadisi’nin canlandırılması ve turizme kazandırılması amacıyla Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya illerini kapsayan, Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin Encümen toplantısı Eskişehir Yazılıkaya'da yapıldı Yazılıkaya Dinlenme Tesisi'nde yapılan toplantıya Birlik Başkanı Vali Dr. Kadir Koçdemir, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Eskişehir İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Eskişehir İl Özel İdaresi [&hellip]

FRİGKÜM Encümen toplantısı Yazılıkaya'da yapıldı

Frig Vadisi’nin canlandırılması ve turizme kazandırılması amacıyla Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya illerini kapsayan, Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin Encümen toplantısı Eskişehir Yazılıkaya’da yapıldı

Yazılıkaya Dinlenme Tesisi’nde yapılan toplantıya Birlik Başkanı Vali Dr. Kadir Koçdemir, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Eskişehir İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Eskişehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf Balcı ve birlik üyeleri katıldı.
Toplantıda, Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin 2011 mali yılına ait hesabı incelendi. FRİGKÜM tarafından gerçekleştirilecek olan “Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması” için organizasyon komitesi oluşturuldu.
Birlik Müdürü Yusuf Balcı daha önceki toplantılarda alınan kararlardan bisiklet yarışı organizasyonu ve mobil uygulamalar ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı sonunda heyet Gerdekkaya Mezar Anıtı’nı gezerek incelemelerde bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme