• Haberler
  • Genel
  • Frig Yürüyüş Yolu tanıtılacak – Kocatepe Gazetesi

Frig Yürüyüş Yolu tanıtılacak – Kocatepe Gazetesi

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin toplantısı Kütahya’da gerçekleştirildi Frig Vadisi’nin canlandırılması ve turizme kazandırılması amacıyla Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya illerini kapsayan, i’nin Temmuz ayı encümen toplantısı Kütahya Valiliği toplantı salonunda yapıldı. Afyonkarahisar Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun katıldığı ve Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’nın başkanlığında yapılan toplantıya, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz [&hellip]

Frig Yürüyüş Yolu tanıtılacak

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin toplantısı Kütahya’da gerçekleştirildi

Frig Vadisi’nin canlandırılması ve turizme kazandırılması amacıyla Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya illerini kapsayan, i’nin Temmuz ayı encümen toplantısı Kütahya Valiliği toplantı salonunda yapıldı.
Afyonkarahisar Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun katıldığı ve Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’nın başkanlığında yapılan toplantıya, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve birlik üyeleri katıldılar. Toplantıda, Frig vadileri fotoğraf yarışmasına ait İngilizce çevirisi yapılan katalogdan çoğaltılarak dağıtılması ile Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin katkılarıyla tamamlanan Frig Yürüyüş Yolu’nun tanıtılması ve korunmasına yönelik alınacak tedbirlerle ilgili konular görüşülerek karara bağlandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme