• Haberler
  • Spor
  • Frig Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

Frig Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

Turizm Haftası, İl Kültür Turizm ve Otizm Ayı etkinlikleri kapsamında İscehisar Kaymakamlığı ve Merkez Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, Doğlat Köyü'nde bulunan mesire alanından başlanarak Selime Yaylası'nda son buldu. İscehisar Jandarma Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde başarılı bir şekilde gerçekleştirilen doğa gezisine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, Kaymakam Ali Altınkaynak, İlçe Jandarma Komutan [&hellip]

Turizm Haftası, İl Kültür Turizm ve Otizm Ayı etkinlikleri kapsamında İscehisar Kaymakamlığı ve Merkez Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, Doğlat Köyü’nde bulunan mesire alanından başlanarak Selime Yaylası’nda son buldu. İscehisar Jandarma Komutanlığı’nın sevk ve idaresinde başarılı bir şekilde gerçekleştirilen doğa gezisine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, Kaymakam Ali Altınkaynak, İlçe Jandarma Komutan İhsan Doray, Turizm İl Müdür Vekili Özge Öztürk Demirayak, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, liderler ve gönüllü gençler ve özel sporcular ile etkinliğe yaklaşık 90 kişi katıldı.
İlçeden 25 kilometre uzaklıktaki bin 316 rakımlı Frig Vadisi Ornaş Kayalıkları’na araçlarla gidildi. Tırmanışa katılacaklar hazırlıklarını tamamlayarak ilçe jandarma ekibinin gözetiminde 124 km olan Frig Vadisi’nin ilçede bulunan 14 kilometrelik bölümünü sorunsuz şekilde gezdi. Frig Vadisi’ndeki tarihi ve muhteşem güzellikleri gezerek yerinde gören gençler, Alanyurt Köyü, Selimiye Yaylası’nda yürüyüşüne son verdi. Yapılan mangalla katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Yemekten sonra doğaseverler, yaylada top oynayarak stres attı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme