Frig Vadisi'nden Kalenin Zirvesine

Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Arnica Frig Ultra Maratonu yarın yarışseverleri bir araya getiriyor. Etkinlik çerçevesinde Pazar günü de Karahisar Kalesi'ne çıkma yarışması düzenlenecek

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Frig Vadisi'nden Kalenin Zirvesine

Afyonkarahisar'da bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Arnica Frig Ultra Maratonu öncesi Limit Sensin Koordinatörü Ali Cem Aktaş Gazeteniz Kocatepe'ye açıklamalarda bulundu. Aktaş Frig Vadileri'nde gerçekleşecek olan maratonda 800 kişinin misafir edileceğinin altını çizerek, "Geçtiğimiz yıl yaptığımız gibi bu yıl da, +1 özel çocuklarımızın etabı da olacak. Orada da yaklaşık 170 çocuğumuz ailesiyle birlikte koşacak. Özel çocuklarımız içinde, down sendromu, otistik ve mental bozukluğu olan arkadaşlarımız var. Onların da sporun içinde olmaları bizi Frig Ultra Maratonu'nda daha çok motive ediyor." ifadelerini kullandı. 

NG OTELDE ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK

Maraton takviminden bahseden Aktaş konuşmasının devamında, "Cumartesi günü Frig Ultra Maratonu'nu bitirdikten sonra, saat 17.30'da NG Otel'de ödül törenimizi yapacağız."dedi.

KARAHİSAR KALESİNDE ÖDÜL TÖRENİ VE SEREMONİ 

Limit Sensin Koordinatörü Ali Cem Aktaş Karahisar Kalesi'nin şehrin ortasında olmasından dolayı dünyada ender olduğunu vurgulayarak, "Pazar günü de 80 koşucu arkadaş, uzun çarşıdan başlayıp kalenin zirvesine kadar mücadele edecekler. Ödül törenimize de herkes gelemiyor, çünkü ödül törenini kalenin zirvesinde yapıyoruz. İnsanların hepsi oraya çıkmak istemiyor olsa da koşucular ve eş dost ile birlikte 400 - 500 kişi kalenin üzerinde seremoni yapıyoruz." şeklinde sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme