“Frig Vadisi büyük bir hazine”

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İhsaniye İlçesi'ni ziyaret etti. Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İhsaniye Kaymakamı Vekili Erhan Günay, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Hüseyin Kadir ve İlçe Emniyet Amiri Burak Yüksel, İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Yıldırım'a İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, İl [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İhsaniye İlçesi’ni ziyaret etti. Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İhsaniye Kaymakamı Vekili Erhan Günay, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Hüseyin Kadir ve İlçe Emniyet Amiri Burak Yüksel, İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Yıldırım’a İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve Defterdar Vekili Murat Toy eşlik ettiler.
İhsaniye İlçesi ziyareti sırasında ilk olarak İhsaniye Kaymakam Vekili Erhan Günay’ı makamında ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım, Kaymakam Vekili Günay’dan ilçenin sağlık, eğitim, alt yapı, üst yapı ile tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler aldı.
Kaymakamlık ziyareti sırasında konuşan Vali Yıldırım, İhsaniye İlçesi’nin birçok zenginliklere sahip olduğunu belirtirken doğal güzelliklerinin yanında şifalı sularının bulunmasının İhsaniye İlçesi’ni önemli kılan özelliklerden biri olduğunu söyledi. İhsaniye İlçesi’ni daha ileriye taşımak için eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin yanında ticari anlamda da çalışmaların artması gerektiğini vurgulayan Vali Aziz Yıldırım, ilçenin kalkınması ve daha ileriye taşıması için Valilik olarak her türlü destekte bulunulacağını sözlerine ekledi.
Konuşmasında dönem başkanlığını yürüten Afyonkarahisar ile Kütahya ve Eskişehir illerinin yer aldığı Frigyum adı altında bir birliğin olduğunu hatırlatan Vali Aziz Yıldırım, Frig Vadisi’nin büyük bir hazine olduğunu, bu zenginliğin daha verimli hale gelmesi ile ilgili gerekli değerlendirmelerin yapıldığını sözlerine ekledi. Vali Aziz Yıldırım, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’u makamında ziyaret etti. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret esnasında Vali Aziz Yıldırım, Çabuk’a çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme