“Frig Vadisi balon turizminin merkezi olacak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. İbrahim Yurdunuseven, Av. Ali Özkaya, İhsaniye Kaymakamı Alper Taş ve beraberindekiler Emre Gölü ve Frig Vadisi’nde incelemelerde bulundular.“AFYON TURİZMİN MERKEZİ OLACAK”Kapadokya’dan sonra, tarihi Frig Vadisi’nin turizmin önemli bir ayağı olacağını kaydeden Milletvekili Yurdunuseven, “Kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan Afyonkarahisar, tarihinde kalbinin attığı yerdir. İhsaniye İlçemizde test uçuşları devam eden balon [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. İbrahim Yurdunuseven, Av. Ali Özkaya, İhsaniye Kaymakamı Alper Taş ve beraberindekiler Emre Gölü ve Frig Vadisi’nde incelemelerde bulundular.
“AFYON TURİZMİN MERKEZİ OLACAK”
Kapadokya’dan sonra, tarihi Frig Vadisi’nin turizmin önemli bir ayağı olacağını kaydeden Milletvekili Yurdunuseven, “Kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan Afyonkarahisar, tarihinde kalbinin attığı yerdir. İhsaniye İlçemizde test uçuşları devam eden balon gezisi ile yeni bir turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi.
“KİRAZIN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRDIK”
Miletvekili Yurdunuseven daha sonra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte 14. Sultandağı Kültür, Sanat ve Kiraz Festivaline katıldı. Kirazın önündeki engellerin kaldırıldığını kaydeden Yurdunuseven, “Üreticimizin yüzünü güldürdük. Festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Mehmet Aldırmaz’a destek ve katkılarından dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde Başhekim Dr. Mehmet Duran ve hastane yönetimi ile birlikte hastane bünyesinde yakın zamanda kurulması planlanan şuan hazırlık aşamasında olan Tüp Bebek Merkezini ve ambulans helikopter için belirlenen pist alanını inceleyen Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın sağlık alanında da gün geçtikçe ilerleyerek adından söz ettireceğini söyledi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme