Frig Ultra 4 parkurdan oluşacak

NG Afyon'un desteğiyle bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Frig Ultra Maratonu'nda geri sayım başladı   21-22 Eylül'de gerçekleşecek olan maratona yerli yabancı yaklaşık bin 200 kişi katılım gösterecek. Frig Ultra Maratonu, 6K, 12K, 22K ve 54K olmak üzere dört özel parkurda gerçekleşecek. NG Afyon'un ana sponsorluğunda ve Limit Sensin iş birliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenen [&hellip]

NG Afyon’un desteğiyle bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Frig Ultra Maratonu’nda geri sayım başladı

21-22 Eylül’de gerçekleşecek olan maratona yerli yabancı yaklaşık bin 200 kişi katılım gösterecek. Frig Ultra Maratonu, 6K, 12K, 22K ve 54K olmak üzere dört özel parkurda gerçekleşecek. NG Afyon’un ana sponsorluğunda ve Limit Sensin iş birliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenen Frig Vadisi Ultra Maratonu ve ikincisi düzenlenen Afyonkarahisar Kale Yarışı’nda sporcular ter dökecek. Geçtiğimiz yıl Sapanca Ultra Maraton ile büyük bir farkındalık yaratan, İsveç’te başlayan ve sosyal medya sayesinde dünyaya yayılan ‘Plogging-Koşarken Çöp Topla’ trendi bu yıl da Frig Ultra Maraton’da devam edecek. Maraton katılımcıları kitlerin içerisinde verilen çöp poşetleriyle belirli noktalarda durarak hem doğayı koruyacaklar hem de tarihin izlerini keşfedecekler.
21-22 Eylül tarihlerinde, Frig Vadisi’nin doğal ve tarihi güzellikleri arasında gerçekleşecek olan maraton, 6K, 12K, 22K ve 54K olmak üzere Frigya medeniyetlerinden izler barındıran dört özel parkurda koşulacak.

Bakmadan Geçme