Frig Spor Festivali’nde renkli görüntüler

İhsaniye Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Frigya Spor Festivali renkli görüntülere sahne oldu Festival kapsamında, kaya tırmanma, okçuluk, kano ve halat çekme yarışlarının yanı sıra çamurda off-road ve bisiklet yarışları yapıldı. Frigya Spor Festivali'nin açılış konuşmasını İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan yaptı. Kaymakam İlhan, festival kapsamında amacın hem belde ve köyler arası kaynaşmanın hem [&hellip]

Frig Spor Festivali'nde renkli görüntüler

İhsaniye Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Frigya Spor Festivali renkli görüntülere sahne oldu

Festival kapsamında, kaya tırmanma, okçuluk, kano ve halat çekme yarışlarının yanı sıra çamurda off-road ve bisiklet yarışları yapıldı. Frigya Spor Festivali’nin açılış konuşmasını İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan yaptı. Kaymakam İlhan, festival kapsamında amacın hem belde ve köyler arası kaynaşmanın hem de Frig Vadisi’nin tanıtımını yapmak olduğunu söyledi.
Afyondan trekking grupları katıldığı festivalde, köyler arası halat çekme, bilek güreşi yarışmaları yapıldı. Dragon Boat yarışmalarının da yapıldığı etkinlikte arazi araçlarının çamur içinde yaptığı off-road büyük ilgi gördü. Emre Gölü kıyısında yapılan etkinliklerde tarihi kıyafetler giyen okçular, yaptıkları şov ile büyük alkış aldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme