• Haberler
  • Genel
  • Frig fotoğrafları ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

Frig fotoğrafları ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

2. Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması ve Fotomaraton'unda dereceye giren fotoğrafların sahiplerine ödülleri törenle verildi Frig Vadisi’nin doğal güzelliklerini objektifinden en iyi yansıtan fotoğraflar ödüllendirildi.Vadi üç ilin sınırında kalıyor Yarışmaya gönderilen fotoğraflarında sergilendiği sergi Oruçoğlu Termal Otel'de gerçekleştirildi. Sergi açılışın öncesi konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Frig Vadilerinin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerin artarak devam ettiğini söyledi. Afyonkarahisar-Kütahya-Eskişehir [&hellip]

Frig fotoğrafları ödüllendirildi

2. Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması ve Fotomaraton’unda dereceye giren fotoğrafların sahiplerine ödülleri törenle verildi

Frig Vadisi’nin doğal güzelliklerini objektifinden en iyi yansıtan fotoğraflar ödüllendirildi.
Vadi üç ilin
sınırında kalıyor
Yarışmaya gönderilen fotoğraflarında sergilendiği sergi Oruçoğlu Termal Otel’de gerçekleştirildi. Sergi açılışın öncesi konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Frig Vadilerinin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerin artarak devam ettiğini söyledi. Afyonkarahisar-Kütahya-Eskişehir illerinin sınırları içinde kalan ve antik dönemde dağlık Frigya olarak bilinen Frig Vadilerinin sıra dışı doğal güzellikleri ve barındırdığı tarihi ve kültürel değerlerin fotoğrafçıların objektifinden bir kez daha görücüye çıktığını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Bu yıl Fotomaraton formatında düzenlenen Frig Vadileri Fotoğraf yarışmalarının ikincisi Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen fotoğrafçıların katımıyla gerçekleştirilmiştir. Birbirinden güzel fotoğraflar jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiştir. Ben yarışmada dereceye giren fotoğraf sanatçılarını kutluyor, yarışmaya katılan tüm fotoğraf sanatçılarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.
Çok sayıda
konuk katıldı
Vali İrfan Balkanlıoğlu konuşmasının ardından 2. Frig Vadileri Fotoğraf yarışmasında birinci olan Mesut Koçi’ye belgesini takdim ederken, ikinci olan Yalçın Koçer’e ise Eskişehir Vali Vekili Ekrem Ballı verdi. Üçüncülük ödülünü kazanan Özen Özcan ise belgesini İl Jandarma komutanı Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit’in elinden aldı. Programda sergilenmeye değer bulunan fotoğrafların sahiplerine de ödülleri protokol mensupları tarafından verildi.
Sergi açılışına; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Eskişehir Vali Vekili Ekrem Ballı, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay.Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Durmuş, çok sayıda daire müdürü ve fotoğraf sanatçısı katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme