Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fransa’dan Gelen Kadın Kayboldu, Afyon’da Aranıyor

Kendisinden haber alınamayan 50 yaşındaki Sevil Çetinkaya’dan bir iz bulabilmek için herkes seferber oldu

Kendisinden haber alınamayan 50
Sevil Çetinkaya aranıyor
Afyonkarahisar ve yakınlarında kaybolduğu düşünülen 50 yaşındaki Sevil Çetinkaya’yı bulmak için hem akrabaları, hem de polis ve jandarma seferber oldu.
FRANSA’DAN GELDİ, AFYON’DA KAYBOLDU
Sevil Çetinkaya aranıyor
Fransa’nın Kan (Cannes) şehrinde ikamet eden, 4 çocuk annesi Sevil Çetinkaya Aydın Didim’de bir daire sattı. Bu satış işleminin ardından yanında bulunduğu belirtilen İsmail isimli kişi ile birlikte olduğu belirlenen Sevil Çetinkaya’dan yakınları bir daha haber alamadılar.
Sevil Çetinkaya aranıyor
Konu ATV’de yayınlanan Müge Anlı’da konu edildi. İsmail isimli kişi Sevil Çetinkaya’yı Afyon’da Rahmi isimli birinin yanına bıraktığını iddia etti.
Sevil Çetinkaya’nın nerede olduğu henüz belirlenemezken, olayla ilgili araştırmalar ve medyanın olaya olan ilgisi devam ediyor.
POLİS MEMURU AKRABASI HABER BEKLİYOR
Sevil Çetinkaya aranıyor
Söke’de görev yapan Uşaklı polis memuru Mustafa Çiçek de medya ve sosyal medya aracılığıyla duyuru yaparak akrabası olan Sevil Çetinkaya’yı görenlerin kendilerine bilgi vermelerini istedi.
Polis memuru Mustafa Çiçek şunları söyledi:
Fotoğrafta resimleri bulunan Sevil ÇETINKAYA akrabamdır .52 gündür kayıptır. Aydın Didim, İzmir, Manisa, Afyon ve çevre illerde gören bilen varsa gerek insaniyet namına gerekse tarafımızdan ödüllendirmek üzere 0505 5703626 numaralı telefonuma bilgi verilmesi veya watsaptan mesaj bırakılması rica olunur.
Evlatları ve akrabaları olarak derin üzüntü içerisindeyiz. Tüm arkadaşlarımdan paylaşmalarını rica ediyorum. Hak yerini bulsun
Mustafa ÇİÇEK
Söke Emniyet Müdürlüğü
Polis memuru
0505 5703626
Sevil Çetinkaya aranıyor