• Haberler
  • Genel
  • Foto Fikret Seven açıldı – Kocatepe Gazetesi

Foto Fikret Seven açıldı – Kocatepe Gazetesi

Foto Fikret Seven fotoğraf stüdyosu hizmetlerini Dumlupınar Mahallesi, Süleyman Gönçer Caddesi'nde sürdürecek Foto Fikret Seven stüdyosu açılışı Cuma namazından sonra yapıldı. Açılış kurdelesini Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, stüdyonun sahibi Fikret Seven eşi Ayşe Seven’le birlikte kesildi. İşletme açılışında kurban kesilerek dualar edildi. Açılış töreninde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Fikret Seven ve eşi [&hellip]

Foto Fikret Seven açıldı

Foto Fikret Seven fotoğraf stüdyosu hizmetlerini Dumlupınar Mahallesi, Süleyman Gönçer Caddesi’nde sürdürecek

Foto Fikret Seven stüdyosu açılışı Cuma namazından sonra yapıldı. Açılış kurdelesini; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, stüdyonun sahibi Fikret Seven eşi Ayşe Seven’le birlikte kesildi.
İşletme açılışında kurban kesilerek dualar edildi. Açılış töreninde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Fikret Seven ve eşi Ayşe Seven’e yeni işyerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Fikret-Ayşe Seven çifti iyi dilekleri için Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, fotoğrafçılık alanında en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını ifade ettiler. Tören günün anısına fotoğraf çekilmesiyle sona erdi. Açılış törenine; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Türkeli Gazetesi sahibi Hakkı Özsoy ve çok sayıda davetli katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme