• Haberler
  • Spor
  • Folklorculardan Çöl'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Folklorculardan Çöl'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Halk Eğitim Müdürü Mustafa Yavuz ve Sandıklı Belediyesi Sandıklıspor Folklor Ekibi Hocası Yasemin Toy'un sporculara refakat ettiği ziyarette, şampiyon sporcular Başkan Mustafa Çöl'e kazandıkları Şampiyonluk Kupası'nı takdim etti. Sporcular Çöl'e bu önemli organizasyonda kendilerine verdikleri destekledikler dolayı teşekkürlerini sundu.Spora ve sporcuya olan desteklerinin her zaman devam edeceğini aktaran Başkan Çöl, Sandıklı'dan her zaman başarılı [&hellip]

Sandıklı Halk Eğitim Müdürü Mustafa Yavuz ve Sandıklı Belediyesi Sandıklıspor Folklor Ekibi Hocası Yasemin Toy’un sporculara refakat ettiği ziyarette, şampiyon sporcular Başkan Mustafa Çöl’e kazandıkları Şampiyonluk Kupası’nı takdim etti. Sporcular Çöl’e bu önemli organizasyonda kendilerine verdikleri destekledikler dolayı teşekkürlerini sundu.
Spora ve sporcuya olan desteklerinin her zaman devam edeceğini aktaran Başkan Çöl, Sandıklı’dan her zaman başarılı sporcuların çıktığını, inşallah daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancının tam olduğunun altını çizdi.
Başkan Mustafa Çöl minik sporculara ve beraberindeki heyete Sandıklıspor atkısı ile değişik hediyeler takdim etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

Bakmadan Geçme