• Haberler
  • Genel
  • Flexkom, Afyonkarahisarspor için hazırladığı kartları tanıttı

Flexkom, Afyonkarahisarspor için hazırladığı kartları tanıttı

7 ülkede faaliyet gösteren ve tamamen yerli bir firma olan network ve pazarlama alanında faaliyet gösteren Flexkom, Afyonkarahisarspor için özel bir kart hazırladı. Şimşek için özel olarak hazırlanan kartların teslimi ve şirketin faaliyetlerinin kobilere tanıtılması için İkbal Termal Otel’de Salı akşamı bir program düzenlendi Afyonkarahisarspor’un zor bir dönemden geçtiği herkesçe biliniyor. Sezona birçok sorunla başlayan [&hellip]

Flexkom, Afyonkarahisarspor için hazırladığı kartları tanıttı

7 ülkede faaliyet gösteren ve tamamen yerli bir firma olan network ve pazarlama alanında faaliyet gösteren Flexkom, Afyonkarahisarspor için özel bir kart hazırladı. Şimşek için özel olarak hazırlanan kartların teslimi ve şirketin faaliyetlerinin kobilere tanıtılması için İkbal Termal Otel’de Salı akşamı bir program düzenlendi

Afyonkarahisarspor’un zor bir dönemden geçtiği herkesçe biliniyor. Sezona birçok sorunla başlayan Şimşek için yeni bir umut bundan bir kaç ay önce yapılan bir toplantıda doğdu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ofisinde biraraya gelen Flexkom yetkilisi Hasan Karacak ve Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisarspor için özel olarak Flexkom kartlarının hazırlanacağı ve bu kartlara sahip olacak müşterilerin yapacakları alışverişlerden Afyonkarahisarspor’â yüzde miktarlarda para aktarılacağı kaydedilmişti. Bu firmayla daha önce de Eskişehirspor kulübünün irtibata geçtiği ve Eskişehirspor’a hiçte küçümsenmeyecek miktarlarda kaynak oluşturulduğu ifade edildi. Salı akşamı da İkbal Termal Otel’de Flexkom’un üst düzey yöneticileri, kobi sahipleri ve Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül ve teknik direktör Mustafa Meteertem’in hazır bulunduğu bir tanıtım tertip edildi. Tanıtım organizasyo-nunda Flexkom şirketinin yönetim kurulu başkanı Cengiz Ehliz de hazır bulundu. Cengiz Ehliz önce Flexkom’un dününü, bugününü ve hedeflerini organizas-yona katılanlara aktardı. Afyonkarahisarspor’un da bu kartla önemli bir kaynağa sahip olacağını ifade eden Cengiz Ehliz, Afyonkarahisarsporlu taraftarların bu karta sahip olmaları gerektiğini dile getirdi.
Ehliz: “Avrupa’nın 7 ülkesinde
faaliyet gösteriyoruz”
FlexKom Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ehliz, Avrupa’nın 7 ülkesinde faaliyet gösterdiklerini söyleye-rek “Sistemimiz çok basit. Bir kartla e-ticaret patlamasını müşterimize aktarıyoruz. Müşterilerimiz, bu kartla hem marka ürünleri ucuza alıyor hem de anlaştığımız FlexKOBİ’lere gidip alışveriş yaptığında FlexPuan kazanıyor. Bu sistem sayesinde müşteri, bizim kartla birlikte yüzlerce lira tasarruf etme imkanı buluyor” dedi.
“Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketiyiz”
Henüz yeni olmasına rağmen Türkiye’nin en hızlı büyüyen e-network şirketi olduklarını belirten Ehliz, şöyle konuştu: “Biz e-iticaret ve gerçek dünyadaki ticareti birleştiren bir kurumuz. Avrupa’da bunu gerçekleştirdik. 11 yıllık tecrübe ile imkanlarımızı şimdi Türkiye’de sunacağız. Söz konusu kart ile sistemdeki tüm marka ürünlerine yüzde 20 indirimli ya da en ucuz fiyat garantisi veriyoruz. Türkiye pazarında hedefimiz 25 milyon kişiye ulaşmak. Fuarda günlük ortalama 5 bin kişi kart alıyor.10 gün içinde 50 bini aşacağımız gözüküyor. Bu da sistemin ne kadar güzel çalıştığını ve Türk insanının buna ne kadar açık olduğunu gösteriyor. Flexkom Markası “http://m.kocatepegazetesi.com/”Aylnet”http://m.kocatepegazetesi.com/” limited şirketine ait’dir. Şirketimiz “http://m.kocatepegazetesi.com/”Aylnet Sanal Mağazacılık Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Kadıköy istanbul’da 11.02.2011’de faaliyete geçmiştir. 1993 Yılından günümüze şirketimizin network marketing tecrübesi, 63.000 Distribütör ve 1,5 Milyon Müşteriyle tescillenmiştir. 7 Avrupa ülkesinde faaliyetine devam etmektedir.Edindiğimiz tecrübelerle son yıllarda Türkiye’de ki e-ticaret patlamasını göz önüne alarak bu başarı konseptini avrupa’dan Türkiye’ye getirmek hedef-lerimiz içindedir.Gelecek 7 sene içerisinde Türkiye’deki 50 Milyar TL’lik e-ticaret pastasından pay almak isteyen, hedefleri büyük olan bağımsız girişimci-lerle başarı konseptini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Geleceğin pazarı ve geleceğin sistemini Türkiye’ye getiren ilk e-network ticaret merkezi Flexkom’a sizde katılın.”

“Afyonkarahisarspor’u dünya tanıyacak”

Flexkom’un şirket sorumluları, Afyonkarahisarspor’a özel olarak bir kart hazırladığını ve bu kart sayesinde de Afyonkarahisarspor’un tüm dünyaca tanınacağını söyledi-ler. Yetkililer, “Burada amacımız Afyonkarahisarspor’a maddi destek sağlamak. Afyonkarahisarspor’a her ay 10 Bin ile 50 Bin TL arasında bir gelir olacak. Afyonkarahisarspor’un sadece Türkiye’de değil dünyada reklamını yapacağız” dedi.

Plaketler verildi

Flexkom yetkilileri, şirketin tanıtım toplantısına katılan ESKKK Başkanı M. Emin Birliktir’e ve Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül’e plaket verdiler.

Hasan Karacak: “Ben bu kulüpte yöneticilik yaptım”

Şirket sorumlusu Hasan Karacak da organizasyonda yaptığı açıklamada; “Afyonkarahisarspor’un içinde bulunmuş olduğu mali krizler geçen hafta gittiğim bir kurumun toplantısında benim de bulunduğum toplantıda bu projeden Afyonkarahisarspor’un faydalanmasını istedim sağolsun sevgili başkanım bu konuda bizlere çok büyük bir destek verdi. Bu tür spor kulüpleri bu tür sistemlerle bu tür projelerle bu projeden olduktan sonra bazı yerlere başvurmadan iş yapacaklarını düşünüyorum. O yüzden değerli halkımızın değerli esnafımızın olaya olumlu bakması bu kartlarla ilgili Afyonkarahisar halkına yardımcı olmalarını bekliyoruz. Biz de Afyonkarahisarspor’da değişiklerle ilgili çalışmalar yapacağız büyük markalar ile şu anda görüşmelerimiz var bununla birlikte İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde de var. Ben şahsım olarak bu bölgeler-de şirketin bana vermiş olduğu yetki ile böyle çalışmalar yaptık. Bende Afyonlu olarak Afyonkarahisarspor’da görev yapmış birisi olarak Afyonkarahisarspor kulübünü düşündüm. Sevgili başkanıma çok teşekkür ediyorum böyle bir projede bizimle ilgilendiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlk kart Meteertem’e verildi

Afyonkarahisarspor’un taraftarları bu karta sahip olduklarında Flexkom’la anlaşmalı yerlerden alışveriş yaptıklarında hem indirimlerden yararlanıyorlar, hem de bu alışverişlerden belli bir yüzdelik dilim kulübün kasasına gidiyor. Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül ve teknik direktör Mustafa Meteertem’in de hazır bulunduğu organizasyon sonunda Afyonkarahisarspor için özel olarak hazırlanan kartlar, teknik direktör Mustafa Meteertem’e takdim edildi.

Meteertem: “Kurumsallaşma adına güzel birşey”

Afyonkarahisarspor teknik direktörü Mustafa Meteertem, tanıtım organizasyonunun
bitiminde yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarspor için özel olarak
hazırlanan kartların, kurumsallaşma adına güzel bir adım olduğunu ifade etti

Meteertem tanıtım sonunda şöyle konuştu: “Flexkom’un Afyonkarahisarspor için özel olarak hazırladığı kartların tanıtımı yapıldı. Hem işletmeye kolaylık, hem müşteriye kolaylık, hem de kulübün kazanacağı güzel bir proje. Güzel faydalı bir kart. İlk kartı da orada biz aldık. O kartların sayısı arttıkça, kulübümüze maddi bir kaynak sağlanacak. Afyonkarahisarspor’un bugünkü sıkıntılarına çare olur mu diye sorarsanız da en ufak bir kaynak bile çok önemli derim. O kaynakların da büyütülmesi gerekiyor. Kulüplerin kurumsal olması gerekiyor. Bu başlangıç olur. Damlaya damlaya göl olur. Çok nezih bir ortamda bu tanıtım yapıldı. Gönül isterki şapkalar tişörtler satılsın, formalar satılsın. Kulübümüze destek sağlansın. Bu yeni bir başlangıç. İnşallah hayırlı olur. Kulübümüzün geleceği için güzel bir adım ve proje” dedi. Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme