• Haberler
  • Gündem
  • Fizyoterapistler kariyer günlerinde buluştu – Kocatepe Gazetesi

Fizyoterapistler kariyer günlerinde buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu ile Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen “Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Kariyer Günleri ve Fizyoterapide Gelişmeler Bahar Sempozyumu” tamamlandı.Türkiye Fizyoterapistler Derneği Başkanı Prof. Dr. Tülin Düger, Doç. Dr. Muhammed Kılınç, Doç. Dr. Numan Demir, Uz. Fzt. Nuri Üçler, Prof. Dr. Hasan Hallaçeli, Doç. Dr. [&hellip]

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu ile Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen “Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Kariyer Günleri ve Fizyoterapide Gelişmeler Bahar Sempozyumu” tamamlandı.
Türkiye Fizyoterapistler Derneği Başkanı Prof. Dr. Tülin Düger, Doç. Dr. Muhammed Kılınç, Doç. Dr. Numan Demir, Uz. Fzt. Nuri Üçler, Prof. Dr. Hasan Hallaçeli, Doç. Dr. Hakan Uysal ve Dr. Fzt. Reyhan Özgöbek’in katıldığı sempozyum AFSÜ Tıp Fakültesi Mavi Salonda düzenlendi.
Açılış konuşmalarının ardından motor öğrenme, Medulla Spinalis yaralanmalarında fizyoterapi yönetimi, yutma rehabilitasyonu, diz çevresi kırıklarında fizyoterapi ve rehabilitasyon, ampütasyon sonrası protez uygulamaları ve rehabilitasyon, fizyoterapide cam tavan, termal rehabilitasyonun geleceği gibi başlıkların ele alındığı seminerde, alana ilişkin kariyer imkanlarına ilişkin değerlendirmeler de yapıldı. Etkinlik, katılımcılara plaket takdimi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme