• Haberler
  • Genel
  • Fizik Tedavi Hastanesi, Ukrayna’da tanıtıldı

Fizik Tedavi Hastanesi, Ukrayna’da tanıtıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi 200 Yataklı Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi, Ukrayna’da tanıtıldı Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen 󈬆. Sağlık Turizm Fuar ve Konferansı-Medical Travel Exhibition and Conference-MTEC” organizasyonuna katılan AKÜ ekibi, AKÜ 200 Yataklı Acil Yardım ve FTR Hastanesi’ni tanıttı. Toplam 47 kuruluşun katıldığı fuara, en büyük katılım 32 kuruluş 78 katılımcı [&hellip]

Fizik Tedavi Hastanesi, Ukrayna'da tanıtıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi 200 Yataklı Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi, Ukrayna’da tanıtıldı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen “22. Sağlık Turizm Fuar ve Konferansı-Medical Travel Exhibition and Conference-MTEC” organizasyonuna katılan AKÜ ekibi, AKÜ 200 Yataklı Acil Yardım ve FTR Hastanesi’ni tanıttı.
Toplam 47 kuruluşun katıldığı fuara, en büyük katılım 32 kuruluş 78 katılımcı ile Türkiye’den oldu. Organizasyona AKÜ’yü temsilen Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Toktaş ve AKÜ’nün sözleşmeli sağlık turizmi firması Jazzmed Health Care Services yetkilisi Osman Çobankaya iştirak etti.
Ukrayna’dan Afyonkarahisar’a özellikle rehabilitasyon hastalarının getirilmesi amaçlanarak katılım yapılan fuara, Afyonkarahisar ilinden İkbal Thermal Hotel and Spa, Korel Thermal Resort and Clinic, Güral Thermal Resort da stand açarak katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme