Fiyatta değil, hizmette rekabet edin

Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Oda Başkanı Atila Kocabaş, “Fiyatta değil, hizmette rekabet edin” uyarısında bulundu. Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Yasin Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ın Divan Başkanlığı’na seçildiği Genel Kurul’da, mevcut başkan Atila Kocabaş ve Yönetim Kurulu’nun raporları ibra edildi. [&hellip]

Fiyatta değil, hizmette rekabet edin

Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Oda Başkanı Atila Kocabaş, “Fiyatta değil, hizmette rekabet edin” uyarısında bulundu.

Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Yasin Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ın Divan Başkanlığı’na seçildiği Genel Kurul’da, mevcut başkan Atila Kocabaş ve Yönetim Kurulu’nun raporları ibra edildi.
Oylamanın ardından bir teşekkür konuşması yapan Atila Kocabaş, Oda olarak tarife belirlediklerini, bu tarifelere herkesin uyması gerektiğini belirtti. Kocabaş, “Kahvehaneler, çay ocakları ve internet kafelerin uyacakları tarifeleri belirliyoruz. Ama bazı arkadaşlarımızın bu tarifelere uymadıklarını görüyoruz. Fiyatların tarifenin çok altında olduğunun farkındayız. Rekabeti fiyatta değil, hizmet kalitesinde yapmalıyız. Odamızdan tarifeleri isteyin” dedi.
Genel Kurul’da yapılan seçimle birlikte Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası’nın yeni dönemdeki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Atila Kocabaş, Ali Osman Lafcı, Alaaddin Fişnabi, Ali Büyükışıklar, Kerem Can, Orhan Dirgen. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme