• Haberler
  • Genel
  • Fiyatlar uygun, ilgi yoğun – Kocatepe Gazetesi

Fiyatlar uygun, ilgi yoğun – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Kitabevi'nin Okuma Haftası çerçevesinde başlattığı 'Yeni yıl hediyeniz bir kitap olsun' kampanyası ilgi görüyor. Etkinlik çerçevesinde 1 haftada 17 bin kitap okuyucu ile buluştu Emekli Albay İsmail Özdilek'in başkanlığındaki heyetin düzenlediği 6'ncı Okuma Haftası ve 2'nci Kitap Şenliği çerçevesinde uygun fiyatla satılan kitaplar, yoğun ilgiyle karşılaştı. Eski Hükümet Konağı önünde Kocatepe Kitapevi tarafından açılan [&hellip]

Fiyatlar uygun, ilgi yoğun

Kocatepe Kitabevi’nin Okuma Haftası çerçevesinde başlattığı “Yeni yıl hediyeniz bir kitap olsun” kampanyası ilgi görüyor. Etkinlik çerçevesinde 1 haftada 17 bin kitap okuyucu ile buluştu

Emekli Albay İsmail Özdilek’in başkanlığındaki heyetin düzenlediği 6’ncı Okuma Haftası ve 2’nci Kitap Şenliği çerçevesinde uygun fiyatla satılan kitaplar, yoğun ilgiyle karşılaştı. Eski Hükümet Konağı önünde Kocatepe Kitapevi tarafından açılan Kitap Tırı ve kitap standlarında 15 Aralık’tan bu yana, 50 farklı yayınevinden 17 bin roman-güncel kitap ve 7 bin çocuk kitabı okuyucularla buluştu.
SOĞUK HAVAYA
RAĞMEN
Kocatepe Kitapevi Sahibi Tahsin Külcüoğlu, Afyonkarahisar’daki vatandaşların uygun fiyat olması hâlinde kitap okuduklarını söyledi. Külcüoğlu, “Afyon’da kitabın okunduğunu, uygun fiyatta olduğunda herkesin kitap okuyabileceğini gösterdik. Uygun fiyatta olduğu zaman herkes kitap okuyor, kitap alanlar da en az 5 kitap alıyor. Soğuk olmasına rağmen ilgi var. Burada bir kapalı alanda yapılmış olsa, daha çok rağbet olacaktır. Burada imza günleri yapacaktık, ama hava şartları nedeniyle iptal ettik. 27 Aralık’a kadar açık. Yeni yıl hediyeniz bir kitap olsun kampanyasıyla yola çıktık. ‘Afyon kitap okuyor’, ‘Afyon kitap kokuyor’, ‘Ne bir çiçek, ne bir pasta, en güzel hediye kitap diyoruz’ sloganlarını kullandık” dedi.
MAKSAT OKUMA
ALIŞKANLIĞI ARTSIN
Kitap tırı ve standların sabah 9’dan akşam 22’ye kadar açık olduğunu hatırlatan Külcüoğlu, “Dünya klasikleri, Türk klasikleri, üniversite ders kitapları, YGS, LYS kitapları, İngilizce romanlar, İngilizce hikayeler, aşk romanları, kişisel gelişim kitapları, akademik yayınlar var. Biz 50 yayıneviyle anlaştık. Yayınevleri ürünlerini bize gönderiyor, biz de onların adına teşhir ediyoruz. Normalde piyasada 16-20 lira olan kitaplar, jest olsun diye, okuma alışkanlığı artsın diye neredeyse 4’te bir fiyatına satılıyor” diye konuştu.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme