• Haberler
  • Spor
  • Finalistler belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Finalistler belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Genç Kızlar A Kategorisi'nde yarı final maçları oynandı. Özel Başakşehir Anadolu Lisesi ile Afyon Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.Özel Başakşehir Anadolu Lisesi ile Afyon Anadolu Lisesi karşı karşıya geldiği maçta ilk seti 29-27, ikinci seti 25-23, üçüncü setini de 25-16'lık skorlarla Başakşehir kazandı. Oldukça çekişmeli geçen [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Genç Kızlar A Kategorisi’nde yarı final maçları oynandı. Özel Başakşehir Anadolu Lisesi ile Afyon Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.
Özel Başakşehir Anadolu Lisesi ile Afyon Anadolu Lisesi karşı karşıya geldiği maçta ilk seti 29-27, ikinci seti 25-23, üçüncü setini de 25-16’lık skorlarla Başakşehir kazandı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın setlerini 3-0’lık skorla kazanan Başakşehir bu maçın ardından da finale yükselen ilk isim oldu.
ŞUHUT HAMZA PAŞA MERKEZİ TEKNİK
ANADOLU LİSESİ FİNALDE
İkinci yarı final müsabakasında da Şuhut Hamza Paşa Merkezi Teknik Anadolu Lisesi ile Ali Çağlar Anadolu Lisesi karşılaştı. Bu müsabakanın ilk setini 25-18, ikinci setini de 25-18’lik skorla kazanan Ali Çağlar Anadolu Lisesi son üç seti de Şuhut temsilcisine teslim etti. Şuhut temsilcisi Şuhut Hamza Paşa Merkezi Teknik Anadolu Lisesi üçüncü seti 25-20, dördüncü seti 25-17 ve son seti de 15-13’lük skorla kazandı. Şuhut Hamza Paşa Merkezi Teknik Anadolu Lisesi 3-2’lik skorla kazandığı maçın ardından finale yükseldi. Bu maçta dikkat çeken bir başka detay ise maçın 2 saat 35 dakika sürmesi oldu.
Final maçı ise yarın saat 11.00’de Spor Kompleksi’nin Bin Kişilik Salonu’nda Şuhut Hamza Paşa Merkezi Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Başakşehir Anadolu Lisesi arasında oynanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme