• Haberler
  • Genel
  • Finalin adı Yüksel Varlı-Atatürk İlköğretim

Finalin adı Yüksel Varlı-Atatürk İlköğretim

Polis Amca Futbol Turnuvası’nda dün oynanan yarı final müsabakalarını kazanan Yüksel Varlı İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu, finale yükseldi. Polis Teşkilatı’nın 165’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Polis Amca Futbol Turnuvası’nda sona gelindi. Dün oynanan yarı final müsabakaları sonucunda finale çıkan ekipler belli oldu. Yarı finalde mücadele eden Yüksel varlı İlköğretim Okulu-Osman Attila [&hellip]

Finalin adı Yüksel Varlı-Atatürk İlköğretim

Polis Amca Futbol Turnuvası’nda dün oynanan yarı final müsabakalarını kazanan Yüksel Varlı İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu, finale yükseldi.

Polis Teşkilatı’nın 165’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Polis Amca Futbol Turnuvası’nda sona gelindi. Dün oynanan yarı final müsabakaları sonucunda finale çıkan ekipler belli oldu. Yarı finalde mücadele eden Yüksel varlı İlköğretim Okulu-Osman Attila İlköğretim Okulu mücadelesini Yüksel varlı İlköğretim Okulu 4-2 kazandı. Diğer yarı final mücadelesi de Atatürk İlköğret,im Okulu ile Kocatepe İlköğretim Okulu arasında oynandı. Bu maçta Atatürk İlköğretim Okulu’nun 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçlara göre Yüksel varlı İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu, finale çıkan ekipler oldular.

Bakmadan Geçme