• Haberler
  • Genel
  • Finalin adı: MPAL-Zafer Koleji – Kocatepe Gazetesi

Finalin adı: MPAL-Zafer Koleji – Kocatepe Gazetesi

Dün oynanan Futsal İl birinciliği müsabakalarında Fatih Lisesi’ni 5-3 yenen Zafer Koleji ve Endüstri Meslek Lisesi’ni 7-6 yenen Anafartalar Anadolu Lisesi finalde mücadele etmeye hak kazandı Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor Salonu’nda oynanan Futsal İl Birinciliği müsabakaları devam ediyor. Dün oynanan maçlarda sonuçlar şu şe-kilde oldu: Zafer Koleji 5- Fatih Lisesi 3, Anafartalar Anadolu Lisesi [&hellip]

Finalin adı: MPAL-Zafer Koleji

Dün oynanan Futsal İl birinciliği müsabakalarında Fatih Lisesi’ni 5-3 yenen Zafer Koleji ve Endüstri Meslek Lisesi’ni 7-6 yenen Anafartalar Anadolu Lisesi finalde mücadele etmeye hak kazandı

Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor Salonu’nda oynanan Futsal İl Birinciliği müsabakaları devam ediyor. Dün oynanan maçlarda sonuçlar şu şe-kilde oldu: Zafer Koleji 5- Fatih Lisesi 3, Anafartalar Anadolu Lisesi 7- Merkez Endüstri Meslek Lisesi 6. Bu sonuçlara göre Zafer Koleji ve Milli Piyango Anadolu Lisesi yarın oynanacak final karşılaşmalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Kolej 5 attı 3 yedi
Futsal İl Birinciliği mücadelesi dün de devam etti. Mücadeleler de 3. gün Zafer Koleji ile Fatih Lisesi ve Anafartalar Anadolu Lisesi- Merkez Endüstri Meslek Lisesi maçları oynandı. Zafer Koleji, rakibi Fatih Lisesi’ni 5-3 mağlup ederek yarın ki finalde Milli Piyango Anadolu Lisesi’nin rakibi oldu.

Gol düellosunun galibi Anafartalar
Futsal’ın 3. gününde Anafartalar Anadolu Lisesi, Merkez Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaştı. Kıran kırana geçen maçın sonunda Anafartalar Anadolu Lisesi, rakibi Endüstri Meslek Lisesi’ni 7-6 mağlup etti. Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi Anafartalar Anadolu Lisesi kazandı.

Fatih ve Anafartalar 3. lük maçında
Futsal İl Birinciliği mücadelelerinde Zafer Koleji’ne yenilen Fatih Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi’ni 7-6 yenen Anafartalar Lisesi 3. lük maçına çıkacaklar. Yarın oynanacak maçların çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Kızlarda final belli
Futsal İl Birincilik maçında kızlar da mücadele ediyor. Yarın Şuhut Lisesi ve Şuhut Anadolu Lisesi Bayan Futsal takımları en iyi olmak için mücadele edecekler. Bayan Futsal da en iyinin belirleneceği karşılaşma da yine Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde oynanacak. Saat 12:00’de başlayacak maçın sonucu merakla bekleniyor.

Bakmadan Geçme